Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν μειώνεται τελικά το ωράριο λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια

Δεν μειώνεται τελικά το ωράριο λειτουργί...

Το ανακοίνωσε στον Δήμαρχο Θ. Καρπή ο Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Πελοποννήσου της Τράπεζας

Τελικά δεν μειώνονται οι μέρες λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια του Δήμου Ερυμάνθου.

Αυτό ανακοίνωσε στο Δήμαρχο Ερυμάνθου Θάνο Καρπή ο Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Πελοποννήσου της Τράπεζας Πειραιώς Ανδρέας Σταυρόπουλος, που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Είχε προηγηθεί η αντίδραση του Δήμου, μέσω επιστολής διαμαρτυρίας που έστειλε ο Δήμαρχος κ. Καρπής στη Διοίκηση της Τράπεζας διαμαρτυρόμενος έντονα για τη σχετική απόφαση περιορισμού των ημερών λειτουργίας σε δύο εβδομαδιαίως του εν λόγω Τραπεζικού Υποκαταστήματος.

Η σχετική επιστολή με την οποία ζητείτο η ανάκληση της απόφασης, είχε κοινοποιηθεί και σε άλλους αρμόδιους φορείς καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Αχαίας.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου/ ανακοίνωση του Δήμου, χαιρετίζοντας τη θετική αυτή εξέλιξη, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Ερυμάνθειας, το οποίο θα συνεχίσει απαρέγκλιτα να προσφέρει της υπηρεσίες του στους συναλλασσόμενους αγροτοκτηνοτρόφους του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις