Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος απόψε στο The Best Comedy Week με τη μοναδική παράσταση Friends Manifest - Δείτε το βίντεο

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος από...

Στις 21.30 στο Θέατρο Act

Μια ακόμα ξεχωριστή παράσταση, το “Friends Manifest” θα φιλοξενηθεί απόψε στις 21.30 στο Θέατρο Act, στα πλαίσια του φεστιβάλ κωμωδίας  The Best Comedy Week που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ.

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος μας διηγούνται το κωμικό χρονικό της φιλίας δύο κολλητών  και μας ταξιδεύουν στις εμπειρίες που μοιράστηκαν από την μέρα που πρωτογνωρίστηκαν σε έναν παιδότοπο.

 

 

Πρόκειται για μια παράσταση αφηγηματικής παντομίμας, σε κείμενο και σκηνοθεσία του δημοφιλούς κωμικού Ζήση Ρούμπου, στην οποία, οι δύο ηθοποιοί, χωρίς την βοήθεια σκηνικών, πλάθουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και αφήνουν στον θεατή να συμπληρώσει τα οπτικά κενά με την φαντασία του.

Πέμπτη 3/12, στις 21.30 στο Θέατρο Act.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6936122263

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Οι καλύτεροι stand-up κωμικοί και πολυάριθμες συναυλίες και κωμικές παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο θέατρο act, στο θέατρο Επίκεντρο και σε άλλους χώρους της πόλης, στο μεγαλύτερο event γέλιου που έχει γίνει ποτέ στην Πάτρα.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture