Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "Φυσιολατρικός κόσμος"

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού...

Παρουσιάζεται και το πρόγραμμα των εκδρομών

Με επώνυμες υπογραφές και πλούσια θεματολογία κυκλοφορεί το νέο τεύχος Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010, του περιοδικού «Φυσιολατρικός Κόσμος», το οποίο εκδίδει και διανέμει δωρεάν ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών.Την ποικίλη ύλη του νέου τεύχους υπογράφουν, οι λογοτέχνες Γεωργία Παπαδαρατσάκη, Σταύρος Ιντζεγιάννης, Γιώργος Σιμιτζής, Θεοδώρα Μαρούδα – Ανεστοπούλου και Γιώργος Τσιλιμπότης, ο φιλόλογος Φώτης Δημητρόπουλος, η γευσιγνώστρια Νίκα Λυμπεροπούλου, ο ζωγράφος – αγιογράφος Τάσος Μορφέσης, ο ιατρός Όθων Αργυρόπουλος, ο Επίτμος πρόεδρος του Φυσιολατρικού, Κίμων Ρηγόπουλος κ.ά

Ανάμεσα στα άλλα θέματα, παρουσιάζονται όλες οι δράσεις και οι φυσιολατρικές- πολιτιστικές παρεμβάσεις του Φυσιολατρικού, καθώς και ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδρομών του προσεχούς τριμήνου, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος.

Το περιοδικό «Φυσιολατρικός Κόσμος», είναι τριμηνιαίο,  αποστέλλεται σε συνολικά 2.500 συνδρομητές, ενώ διανέμεται δωρεάν σε όσους το θελήσουν, από τα γραφεία του Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πάτρας (Βότση 42, τηλ. 2610- 274.356, 226. 159, 273.309) ή μέσω μιας απλής αίτησης στην επίσημη ιστοσελίδας του Φυσιολατρικού στο διαδίκτυο (www.fysiolatrikos.gr)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις