Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο "πατριάρχης" του stand-up Σίλας Σεραφείμ την Κυριακή στο The Best Comedy Week - Γιορτάζει 20 χρόνια στην σκηνή - Δείτε βίντεο

Ο "πατριάρχης" του stand-up Σί...

Το thebest.gr παρουσιάζει τα μεγαλύτερα κωμικά ταλέντα της χώρας

Πραγματικός χαμός γίνεται στο The Best Comedy Week, καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας στον χώρο της κωμωδίας φιλοξενούνται στην Πάτρα, στο μοναδικό εβδομαδιαίο event που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ.

Έτσι, μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις της προηγούμενης σεζόν στην Αθήνα με την παράσταση «50 Αποχρώσεις του Greek», ο διάσημος κωμικός Σίλας Σεραφείμ επιστρέφει για να γιορτάσει 20 χρόνια Stand Up Comedy σε μια ξεκαρδιστική παράσταση που θα παιχτεί και στην Πάτρα, στο θέατρο act την Κυριακή 6/12 στις 21.30.

Είσοδος: 10 ευρώ

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6936122263

 

 

 

Ο Σίλας Σεραφείμ, τα τελευταία 20 χρόνια υπηρετεί με αφοσίωση, συνέπεια και αγάπη το stand up comedy. Επιπλέον έχει ασχοληθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τη διαφήμιση, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι έντονη η παρουσία του και στο διαδίκτυο, κυρίως μέσα από το περίφημο Comedy Lab.

Μια ολόκληρη εβδομάδα γεμάτη με τις καλύτερες stand-up παραστάσεις, θεατρικές κωμωδίες και μουσικά live, φιλοξενούνται στο θέατρο act, στο θέατρο Επίκεντρο και σε άλλους χώρους της πόλης, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας που έχει γίνει ποτέ στην Πάτρα.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα!

Υποστηρικτές events: CBL, Γνώση (Μελέτη-Δημιουργία), Galaxy City Hotel, Tag, ΠΟΠ-ΧΟΡΝ

The Best Comedy Week | The Funny Side of Life

29/11 με 06/12 στην Πάτρα!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture