Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυλλήνη: Άνοιξε η ακτοπλοϊκή γραμμή διασύνδεσης με τα νησιά του Ιονίου

Κυλλήνη: Άνοιξε η ακτοπλοϊκή γραμμή διασ...

Ανακούφιση για τους ταξιδιώτες σε Κεφαλονιά - Ζάκυνθο

Σε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, προχώρησε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ αποφασίστηκε ότι από αύριο και μετά τη λήξη της δεύτερης 48ωρης απεργίας, τα δρομολόγια των πλοίων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Την ίδια ώρα οι ουρές των οχημάτων μεγάλωναν στο λιμάνι της Κυλλήνης στην αναμονή για να ταξιδέψουν για τα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς. 

Το πρωί της Πέμπτης το μοναδικό πλοίο που βρισκόταν δεμένο επί τέσσερις ημέρες στο λιμάνι της Κυλλήνης ήταν το Ζάκυνθος Ι της Kefalonian Lines. Στον προβλήτα δεκάδες οχήματα επιβατηγά, φορτηγά και νταλίκες είχαν σταθμεύσει τις τελευταίες ημέρες καθώς είχαν προορισμό τα δύο νησιά του Ιονίου και οι ιδιοκτήτες τους περίμεναν υπομονετικά για τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης, για την οποία υπήρξε έντονη φημολογία πως θα επεκταθεί έως την Κυριακή, χωρίς τελικά να επιβεβαιωθεί.


Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες τα πάντα είχαν νεκρώσει στις δύο πλευρές της πορθμειακής σύνδεσης και οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες στα δύο νησιά, παρέμειναν αποκλεισμένοι, περιμένοντας τη λήξη της απεργίας που αρχικά ξεκίνησε ως 48ωρη και συνεχίστηκε για ακόμα δύο ημέρες. Να σημειώσουμε πως η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει, ήδη, τη συμμετοχή της στην πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, στις 12 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις