Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: "Ρίζα του κακού η δήλωση Φίλη για τους Πόντιους"

Ν. Νικολόπουλος: "Ρίζα του κακού η ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Δηλώση του βουλευτή Αχαΐας με αφορμή την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει την επίθεση εις βάρος του βουλευτή της Ν.Δ., Γ. Κουμουτσάκου, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος υπογραμμίζει:

«Οι ανεγκέφαλοι τραμπούκοι που υποδύονται τάχα, τους πατριώτες, προσέφεραν απόψε το καλύτερο άλλοθι σε μεμονωμένες και ανιστόρητες απόψεις, όπως ήταν αυτή που εκφράστηκε από τον υπουργό Παιδείας για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ουδεμία σχέση με τους προπηλακισμούς και τα επεισόδια μπροστά στη Βουλή έχουν τα ποντιακά σωματεία. Οι Πόντιοι δεν επιτίθενται άνανδρα. Έχουν βαθιά ριζωμένη στην ψυχή τους τη Δημοκρατία αλλά και τον πόνο της φασιστικής βίας, που βίωσαν από τους Τούρκους.

Όσοι παρεισέφρησαν στην διαμαρτυρία των Ποντίων για να προκαλέσουν αναστάτωση, δεν χτύπησαν μόνο έναν βουλευτή. Χτύπησαν τη δημοκρατία, το δίκιο των Παντίων και την ίδια την Ελλάδα.

Όσον αφορά στην «ρίζα του κακού» την δήλωση που έκανε ο κ. Φίλης ότι υιοθετεί την εθνική θέση και δεν ανακαλεί, ώστε να μην χαρακτηριστεί «καραγκιόζης πολιτικάντης», αντιλαμβανόμαστε πως δεν επιλύει το μείζον πολιτικό θέμα που έχει ενσκήψει στην Κυβέρνηση. Ίσως η παραίτηση του θα εκτόνωνε την κατάσταση, την οποία επιδεινώνει η αιχμή για «καραγκιόζηδες πολιτικάντηδες» που άλλα λένε και άλλα εννοούν. Ποιους άραγε εννοεί ο κ. Φίλης;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις