Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Tον Μάρτιο του 2016 στις ελληνικές αίθουσες το «Kung Fu Panda 3» -Δείτε το τελικό τρέιλερ

Tον Μάρτιο του 2016 στις ελληνικές αίθου...

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με μία αστεία κωμική περιπέτεια, το «Kung Fu Panda 3».

Αυτές τις μέρες δόθηκε στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ του φιλμ όπου δανείζουν τις φωνές τους δημοφιλείς ηθοποιοί όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Ντάστιν Χόφμαν και ο Τζακ Μπλακ, Σύμφωνα με το στόρι, όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες.

Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda! Η ταινία «Kung Fu Panda 3» σε σκηνοθεσία Jennifer Yuh Nelson και Alessandro Carloni θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 29 Ιανουαρίου 2016 και λίγο αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2016 σε διανομή από την Odeon και σε 3D.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture