Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Προκόπης Παυλόπουλος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Χαμογελά, κάνει γκριμάτσες και παίζει με τις πέντε εγγονές του- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος όπως δεν τον έχετ...

Πρόσφατα απέκτησε ενα ακόμη εγγόνι από την κόρη του η οποία είναι παντρεμένη με Αχαιό

Για πέμπτη φορά παππούς έγινε πριν μερικές ημέρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς η κόρη του Mαρία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 2.840 γραμμαρίων.

Παππούς για πέμπτη φορά ο Προκόπης Παυλόπουλος -Ο Αχαιός Δημήτρης Στρεμπίλης και η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας απέκτησαν την πρώτη τους κόρη

Ο Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του Βλασσία Πελτσεμή (τα παιδιά της την φωνάζουν Σίσσυ) έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις πέντε εγγονές τους και παραδοσιακά, κάθε Κυριακή μεσημέρι ολόκληρη η οικογένεια, παιδιά και εγγόνια του προεδρικού ζεύγους γευματίζουν  στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο Νέο Ψυχικό!

Ο παππούς Προκόπης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έφερε στο φως η Real News, δεν σταματά να παίζει με τα νεογέννητα μωρά, κάνοντας τους γκριμάτσες για να τα βλέπει να γελούν.

Όσο για την γιαγιά Σίσσυ, πολλές φορές περνά με τις εγγονές της ολόκληρα Σαββατοκύριακα στο σπίτι στο Ν.Ψυχικό, φροντίζοντας τες μέχρι την αποχώρηση τους την Κυριακή το βράδυ.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight