Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση της Χορολογικής Εταιρείας για την Τασία Βέρρα

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση της Χορολο...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Χορολογική Εταιρεία, ως Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και με έδρα την Πάτρα, για άλλη μια φορά, στήριξε τον τοπικό χορευτικό πολιτισμό και ανέδειξε το Μωραΐτικο παραδοσιακό μουσικό και χορευτικό φαινόμενο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Astir Πάτρας, τηλεοπτικό μουσικοχορευτικό γύρισμα αφιερωμένο στην παραδοσιακή τραγουδίστρια της Αχαΐας, κα Τασία Βέρρα.

Η Χορολογική Εταιρεία ευχαριστεί το τηλεοπτικό κανάλι Super Tv που είχε την κάλυψη της εκδήλωσης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τους ιερείς της εκκλησίας μας, την τοπική αστυνομία καθώς και όλους τους φορείς που παραβρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο στεριανό γλέντι.

Εκτός από την Τασία Βέρρα που τραγούδησε στο μεγαλύτερο μέρος του αφιερώματος, τραγούδησαν παραδοσιακά και παλιά τραγούδια μαζί της όλα τα μέλη της μουσικής οικογένειας των Βερραίων:  η Φρόσω Βέρρα, η Χαρά Βέρρα ο Νίκος Βέρρας, ο Γιάννης Βέρρας, η Ευγενία Βέρρα, ο Κώστας Βέρρας, η Ξένια Βέρρα, και ο Σπύρος Βέρρας.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, σε τραγούδια που ακούστηκαν από την Τασία Βέρρα και τη μουσική τους οικογένεια, μέλη της Χορολογικής Εταιρείας που οργάνωσε το παραπάνω αφιέρωμα, συμμετείχε στο γλέντι με τοπικούς χορούς.

Η Χορολογική Εταιρεία υπόσχεται να είναι συνεχιστής της Δημοτικής μας παράδοσης και ανανεώνει το ραντεβού της για τις επόμενες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View