Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία μοναδική παιδική παράσταση σήμερα στο The Best Comedy Week: "Kύριος Κιχ 2: H επιστροφή της Χαμένης Σφραγίδας" - Δείτε βίντεο

Μία μοναδική παιδική παράσταση σήμερα στ...

Διπλή παράσταση 17.00 και 19.00 στο Θέατρο Act

Ο αγαπημένος ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου και ο συγγραφέας Άγγελος Αγγέλου, επιστρέφουν σήμερα στην Πάτρα, με την κωμική παράσταση για παιδιά "Kύριος Κιχ 2: H επιστροφή της Χαμένης Σφραγίδας", στα πλαίσια του φεστιβάλ The Best Comedy Week, που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ.

Πρόκειται για μια παραγωγή της ομάδας Κοπέρνικος, η οποία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας του κυρίου Κιχ με τίτλο «Ο Κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων» που λάτρεψαν τα παιδιά γεμίζοντας ασφυκτικά το θέατρο act σε όλες τις παραστάσεις που δόθηκαν την περασμένη σεζόν. Αξίζει δε να σημειωθεί πως την προηγούμενη σεζόν ανέβηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Διπλή παράσταση απόψε, 17.00 και 19.00 στο Θέατρο Act

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6936122263

Είσοδος: 8 ευρώ

Χορηγός παραστάσεων: Γνώση (Μελέτη & Δημιουργία)

 

 

Οι καλύτεροι stand-up κωμικοί και πολυάριθμες συναυλίες και κωμικές παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο θέατρο act, στο θέατρο Επίκεντρο και σε άλλους χώρους της πόλης, στο μεγαλύτερο event γέλιου που έχει γίνει ποτέ στην Πάτρα.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture