Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χριστούγεννα με το "Joy", το νέο φιλμ του Ο' Ράσελ με την Τζένιφερ Λόρενς και τον Ντε Νίρο

Χριστούγεννα με το "Joy", το ν...

Δείτε το τελικό τρέιλερ της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους

Έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, ο ταλαντούχος Αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ. Οι τρεις προηγούμενες ταινίες του (The Fighter, Οδηγός Αισιοδοξίας, Οδηγός Διαπλοκής) έχουν όλες προταθεί για τα πιο σημαντικά Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία.

Λέτε να επαναλάβει αυτό το σερί και με την φετινή καινούρια του ταινία με τίτλο «Joy» όπου πρωταγωνιστεί και πάλι η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία και κέρδισε το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» το 2013 ενώ το 2014 ήταν υποψήφια για β’ ρόλο στον «Οδηγό Διαπλοκής – American Hustle», ταινία που βραβεύτηκε και με 3 Χρυσές Σφαίρες.

Ο Ντέιβιντ Ο’Ράσελ λοιπόν που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από το Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα, επιστρέφει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες με την πολυαναμενόμενη συνταγή της επιτυχίας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon που θα διανέμει την ταινία στις ελληνικές αίθουσες.

Μπορείτε να δείτε και το τελικό τρέιλερ της ταινίας «Joy» με ελληνικούς υπότιτλους, ωστόσο για το φιλμ θα χρειαστεί να περιμένουμε έως την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου 2015) οπότε και το «Joy» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες παράλληλα με τις ΗΠΑ.

Στην ταινία «Joy», τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη. Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Η κούκλα Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντάιαν Λαντ και την Βιρτζίνια Μάντσεν που πριν μερικά χρόνια την είχαμε δει στο «Πλαγίως» του Ελληνοαμερικανού από το Αίγιο, Αλεξάντερ Πέιν.

Όπως και οι προηγούμενες ταινίες του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, το «Joy» αψηφά οποιαδήποτε κατηγοριοποίηση προκειμένου να περιγράψει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο μια ιστορία οικογενειακή, για την αφοσίωση και την αγάπη.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture