Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούμτπολ Λιγκ: Μεγάλο διπλό του Αχαρναϊκού στην Ριζούπολη

Φούμτπολ Λιγκ: Μεγάλο διπλό του Αχαρναϊκ...

Η ομάδα της Αττικής επιβλήθηκε επί του Απόλλωνα με 1-0

«Σεφτέ» στις νίκες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έκανε ο Αχαρναϊκός στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη (1-0) με γκολ του Ομπράντοβιτς στο 72’.

Μεγάλο "διπλό" για τον Αχαρναϊκό! Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και πρώτη μετά τις 4 Απριλίου!

Ο Απόλλων ξεκίνησε καλύτερα το ματς, έχοντας τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος, την ώρα που ο Αχαρναϊκός δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο, ο Παγούδης όμως κρατούσε το μηδέν, εξουδετερώνοντας τις όποιες επιθέσεις της "ελαφράς ταξιαρχίας".

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με μερικές στημένες φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 71ο λεπτό, ο Αχαρναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών του Απόλλωνα δέχθηκε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Ταϊρης, Ψιάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος, Παρπέξ, Συμελίδης (54' Βάντερσον), Φαρινόλα, Κρητικός (60' Tζιώρας), Κονέ, Λαγος.

Αχαρναϊκός (Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (83' Αθανασίου), Ματσούκας (76' Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε από την Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports