Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κρας τεστ: Αυτές είναι οι τέσσερις υποψήφιες πρώτες κυρίες της Νέας Δημοκρατίας

Κρας τεστ: Αυτές είναι οι τέσσερις υποψή...

Διαφορετικό στυλ και διαφορετική διαδρομή η καθεμιά τους

Δεν είναι μόνο οι τέσσερις υποψήφιοι που διεκδικούν την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Σε δευτερο επίπεδο δεν πρέπει να ξεχνάμε τις τέσσερις εν δυνάμει πρώτες κυρίες της Νέας Δημοκρατίας και πιθανόν πρώτες κυρίες της χώρας. Διαφορετικό στυλ, διαφορετικές επαγγελματικές διαδρομές για την καθεμία.

Δείτε της

Η σύζυγος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είναι η λιγότερο φωτογραφημένη, καθώς ποτέ δεν απασχόλησε (ούτε διεκδίκησε) τα φώτα της δημοσιότητας. Κόρη της ηθοποιού Νίτσας Μαρούδα, έχει πατρινή καταγωγή.  (H Πατρινή star του '60 Νίτσα Μαρούδα που έγινε πεθερά του Βαγγέλη Μειμαράκη)

Αναμφίβολα η πλέον πολυφωτογραφημένη, λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης με την τηλεόραση και την μουσική, είναι η μαέστρος και παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου. Σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, είδε τον γάμο τους να μεταδίδεται live από την τηλεόραση.

Η πανήψηλη σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκαμπρόβσκι Μητσοτάκη, έχει δημιουργήσει την πολύ επιτυχημένη φίρμα Zeus and Dione, που κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας προβάλλοντας τα ποιοτικά ελληνικά προιόντα στον χώρο της γυναικείας μόδας.

Προκάλεσε εσχάτως την προσοχή των δημοσιογράφων, όταν έγινε γνωστή η συμμετοχή στα νεανικά της χρόνια στο βίντεο κλιπ του Σταμάτη Γονίδη "Έχω πετάξει μαζί σου". Πανήψηλη κι αυτή, γυμνάστρια και μοντέλο, η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι εντυπωσιακή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight