Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ψάξαμε και βρήκαμε που μπορείτε να γυμναστείτε οικονομικά, ακόμη και δωρέαν! Από γιόγκα μέχρι λάτιν χορούς

Πάτρα: Ψάξαμε και βρήκαμε που μπορείτε ν...

Πολλά προγράμματα γυμναστικής πραγματοποιούνται καθημερινά στην Πάτρα

Ζούμπα, γιόγκα, πιλάτες και αερόμπικ είναι πλέον προσιτά, κυρίως για τις γυναίκες που θέλουν να γυμναστούν οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν εντάξει στις δραστηριότητες τους, εκτός από παραδοσιακούς χορούς, τα κλασικά τμήματα γυμναστικής, καθώς και ζούμπα, οριεντάλ και γιόγκα.

Τα ίδια περίπου περιλαμβάνουν και τα προγράμματα του Δήμου για τις γυναίκες.

Σε ότι αφορά τα τμήματα των Δήμου, Παμμικρασιατικού και Φυσιολατρικού είναι δωρεάν, ενώ στους πολιτιστικούς συλλόγους υπάρχει ελάχιστο κόστος μεταξύ 8 έως 15 ευρώ.

Ας δούμε μερικές επιλογές που έχουμε για να αθληθούμε:

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ζαβλανίου (2610 423859) πρωτοπορεί για άλλη μία χρονιά έχοντας τμήμα γιόγκα, ζούμπα, πιλάτες, παραδοσιακών χορών και πολλών άλλων καθημερινά.

Τα ΚΑΠΗ συνεχίζουν την γυμναστική για τους "μεγαλύτερους", για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610 390962, 2610 390963.

Ο Παμμικρασιατικός (2610 329787) καθημερινά έχει τμήματα γυμναστικής και αερόμπικ, μέχρι παραδοσιακών χορών και αργεντίνικου τάνγκο.

Στα τμήματα του Δήμου (πληροφορίες στα τηλ. 2610-313404, 2610-342270), καθημερινά πραγματοποιούνται προγράμματα γυμναστικής στο χώρο των ΚΕΠ στο Λιμάνι, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Επίσης ο σύλλογος του Γηροκομείου πραγματοποιεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή πρόγραμμα γυμναστικής, καθώς και παραδοσιακών χορών, ενώ κάθε Τρίτη έχει πρόγραμμα Ζούμπα. Για περισσότερες πληροφορίες στην Ντίνα Παπάκου (6972725009)

Τέλος το Χορευτικό του Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πατρών παραδίδει μαθήματα χορού παραδοσιακών και λάτιν Δευτέρα και Παρασκευή (6995295223 - 6972709132).

Ο Σύλλογος της Αρόης (2610226461) επίσης έχει προγράμματα γυμναστικής και χορού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι σύλλογοι του κέντρου, αλλά και στην περιφέρεια πραγματοποιούν προγράμματα συνήθως στο σχολεία και στα γραφεία τους. Δεν μένει λοιπόν παρά να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες των συλλόγων της γειτονιάς σας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight