Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν δύο παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν δύο παιδι...

Κατά μήκος του φράχτη

Δύο Παλαιστίνιοι έφηβοι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν το Σάββατο από πυρά Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας, κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες ασφαλείας, νεκροί από ισραηλινά πυρά έπεσαν ένας 13χρονος και ένας 15χρονος. Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων από την Παρασκευή ανέρχεται σε εννέα και η ένταση στην περιοχή κλιμακώνεται εκ νέου.

Νωρίτερα το Σάββατο, τρεις Παλαιστίνιοι κηδεύτηκαν στη Δυτική Όχθη και ακόμη τέσσερις στη Λωρίδα της Γάζας. Όλοι έπεσαν νεκροί από Ισραηλινά πυρά. Οι κηδείες πραγματοποιήθηκαν μία ημέρα αφότου οι ταραχές στα παλαιστινιακά εδάφη και την Ιερουσαλήμ επεκτάθηκαν και στη Λωρίδα της Γάζας.

Συνολικά από την 1η Οκτωβρίου, όταν και σκοτώθηκαν δύο Εβραίοι έποικοι στη Δυτική Όχθη, στα βίαια επεισόδια που ακολούθησαν έχουν σκοτωθεί τέσσερις Ισραηλινοί και 17 Παλαιστίνιοι. Επίσης το Σάββατο η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε πως ένας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις Ισραηλινούς αστυνομικούς και εν συνεχεία έπεσε νεκρός από τα πυρά άλλων αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το περιστατικό συνέβη στην ανατολική Ιερουσαλήμ. Ο δράστης, που περιγράφεται ως «Άραβας τρομοκράτης», τραυμάτισε σοβαρά τον έναν αστυνομικό και πιο ελαφρά τους άλλους δύο.

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις