Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αλλαγές εν όψει Ουγγαρίας από τον Κώστα Τσάνα

Ποδόσφαιρο: Αλλαγές εν όψει Ουγγαρίας απ...

Η Εθνική ομάδα αναζητεί την πρώτη της νίκη στα προκριματικά

Αισιόδοξος ότι η Εθνική θα καταφέρει να κλείσει με μία νίκη την κάκιστη πορεία της στα προκριματικά του Euro παρουσιάζεται ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος ετοιμάζει αλλαγές για τον αγώνα με την Ουγγαρία.

Αλλαγές προσανατολίζεται να κάνει ο Κώστας Τσάνας ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία στο Φάληρο το βράδυ της Κυριακής (11/10, 19:00), όπου στόχος είναι να έρθει το πρώτο τρίποντο σε αυτά τα προκριματικά, έστω και αν φτάσαμε στην 10η και τελευταία αγωνιστική.

Ο υπηρεσιακός κόουτς της γαλανόλευκης, προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα και να δοκιμάσει ένα 4-2-3-1 απέναντι στους Μαγυάρους, αντί του 4-3-3 που έπαιξε η ομάδα στο Μπέλφαστ και ηττήθηκε δίκαια με 3-1.

Ο Καρνέζης στο τέρμα, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά αναμένεται να τοποθετηθεί ο Σταφυλίδης και ανάμεσά τους οι Παπασταθόπουλος και Μόρας. Οι δυο αμυντικοί μέσοι ίσως είναι ο Τζιόλης και ο Ταχτσίδης αντί του Σάμαρη, με τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού, αν εντέλει αποφασίσει αυτή την φορά ο Τσάνας να τον χρησιμοποιήσει. Ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και όλα είναι ανοιχτά για τα δυο άκρα της επίθεσης, με τους Κονέ και Καρέλη να κάθονται πιθανότατα στον πάγκο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νέος διασυρμός για την Ελλάδα - Έχασε με 3-1 από την Β. Ιρλανδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports