Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Χορός, ζωγραφική, φωτογραφία και άλλα από τις Πολιτιστικές Ομάδες της Ένωσης Κυπρίων

Πάτρα: Χορός, ζωγραφική, φωτογραφία και ...

Φιλοξενούνται στο Οίκημα της ΕΚΝΑ στο κέντρο της Πάτρας

Οι Πολιτιστικές Ομάδες της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας (ΕΚΝΑ) κάθε χρόνο αυξάνουν το  εύρος των δραστηριοτήτων τους.Όλες οι ομάδες είναι ανοιχτές για συμμετοχή τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους συμμετέχοντες και φιλοξενούνται στο Οίκημα της ΕΚΝΑ στο κέντρο της Πάτρας (Κανάρη 55, κάτω από τα Ψηλά Αλώνια):

- Χορευτική Ομάδα: Ελληνικοί και κυπριακοί παραδοσιακοί χοροί με την πιο διασκεδαστική παρέα κάθε Τετάρτη, 20:00-21:30.

- Ομάδα Ζωγραφικής: Εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε αρχάριου και έμπειρου δημιουργού από τον έμπειρο Πατρινό ζωγράφο Νίκο Τσιρώνη, μαθητή του αείμνηστου Κύπριου ζωγράφου Πάμπου Θεμιστοκλέους.

- Ομάδα Βυζαντινής Αγιογραφίας: Ενημερωθείτε άμεσα για μια νέα πρόκληση στις καλλιτεχνικές σας – και όχι μόνο – αναζητήσεις!

- Ομάδα Φωτογραφίας: Τα μυστικά και η μαγεία της φωτογραφίας υπό την καθοδήγηση του έμπειρου φωτογράφου Κώστα Αθανασόπουλου. Δεν απαιτείται καμία γνώση και κανένας ιδιαίτερος εξοπλισμός, παρά μόνο μια οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή.

- Παιδικό Σάββατο - Χειροτεχνίες και Κατασκευές από την εξαίρετη δασκάλα, απόφοιτο της Σχολής Καλών Τεχνών και μέλος της ΕΚΝΑ, Ανδριάνα Μαλτέζου.

- Παιδικό Σάββατο - Ελληνικοί και κυπριακοί παραδοσιακοί χοροί για παιδιά Δημοτικού από τον έμπειρο χοροδιδάσκαλο και Γενικό Γραμματέα της ΕΚΝΑ, Ευάγγελο Πολυβίου, σε διαδοχικές ώρες με τις χειροτεχνίες και κατασκευές. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή και δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να περάσουν ένα ανέμελο και δημιουργικό απόγευμα κάθε βδομάδα!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δραστηριότητες της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας από το Γενικό Γραμματέα, Ευάγγελο Πολυβίου (6976434596), την Ειδική Γραμματέα, Άντρια Κιτρομηλίδου (6988040568), και από τη σελίδα της ΕΚΝΑ στο Facebook (www.facebook.com/ekna1978).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture