Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 99 φοιτητές από το εξωτερικό εκπαιδεύονται στο πανεπιστήμιο

Πάτρα: 99 φοιτητές από το εξωτερικό εκπα...

Μέσω erasmus

Το Πανεπιστήμιό Πατρών την περίοδο αυτή δεν υποδέχεται μόνο τους πρωτοετείς φοιτητές, αλλά και αυτούς που δίνουν το «ιδιαίτερο» χρώμα στην πανεπιστημιακή κοινότητα, τους εισερχόμενους αλλοδαπούς φοιτητές που φιλοξενούνται με τις δράσεις του προγράμματος Erasmus+.

Συνολικά, την περίοδο αυτή εκπαιδεύονται στο ΑΕΙ ενενήντα εννέα (99) φοιτητές, όλων των κύκλων σπουδών, προερχόμενοι από 16 χώρες της Ευρώπης, αλλά και από την Ασία, τις ΗΠΑ, τα Βαλκάνια και τη Ν. Αμερική. Μεγαλύτερη εισερχόμενη κινητικότητα εμφανίζουν τα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλολογίας, Αρχιτεκτόνων, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Οικονομικών Επιστημών, ενώ ακολουθούν τα: ΤΕΕΑΠΗ, Ηλεκτρολόγων Μηχ/κων, ΠΤΔΕ, Ιατρικής, Μαθηματικών, Μηχανικών Η/Υ, Φιλοσοφίας, Φαρμακευτικής, Φυσικής και Χημείας.

Το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και ο σύλλογος φοιτητών Erasmus ESN (Erasmus Student Network) UOPA ανέλαβαν να εγκλιματίσουν τους νέους μας φιλοξενούμενους, με δράσεις τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στην πόλη της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις