Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφτασαν τα «φτιαγμένα» φορτηγά στην Πάτρα - Παρέλασαν στο κέντρο το απόγευμα- ΦΩΤΟ

Έφτασαν τα  «φτιαγμένα» φορτηγά στην Πάτ...

Στις 6 μ.μ.

Ιδιοκτήτες «φτιαγμένων» φορτηγών από όλη την Ελλάδα συναντώνται σήμερα 10 Οκτωβρίου στην Πάτρα, όπου φιλοξενείται για πρώτη φορά η πανελλήνια συγκέντρωση του King Club Hellas. Τα φορτηγά έχουν σταθμεύσει ήδη στο χώρο της λιμενικής ζώνης, απέναντι από τη ΔΕΗ και οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν από κοντά, από τις 9 το πρωί, με δωρεάν είσοδο. Μάλιστα, για να γιορτάσουν το γεγονός οι ιδιοκτήτες των φορτηγών θα κάνουν και «παρέλαση» στο κέντρο της Πάτρας με τα εντυπωσιακά οχήματά τους, γύρω στις έξι το απόγευμα!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι διοργανωτές έχουν προβλέψει για την παρουσία εντυπωσιακών κοριτσιών και DJs, αλλά και επίδειξη των ικανοτήτων των φορτηγών, που θα ανεβάσουν τη διάθεση επισκεπτών και συμμετεχόντων.

Μάλιστα φέτος, όπως λέει στο thebest.gr, ο Δημήτρης Σακογιάννης εκ των διοργανωτών της 7ης Πανελλήνιας συνάντησης του King Club Hellas, στην έκθεση θα συμμετάσχουν και φορτηγά από όλες τις μάρκες.

Η συμμετοχή αναμένεται και φέτος μεγάλη, αφού μόνο από την Πάτρα θα συμμετάσχουν πάνω από 40 ιδιοκτήτες φορτηγών! Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο γλέντι και η κλήρωση για πλούσια δώρα. Τα έσοδα από το γλέντι θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight