Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αποχώρησε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο εκπρόσωπος της παράταξης "Νέα Πόλη"

Πάτρα: Αποχώρησε από την Επιτροπή Ποιότη...

Διαφώνησε με την τακτική της δημοτικής Αρχής

Του λόγους για τους οποίους αποχώρησε ο εκπρόσωπός της από την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, εξηγεί με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η δημοτική παράταξη "Νέα Πόλη". Αναλυτικά αναφέρει:

"Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής συζητήθηκαν δύο κορυφαία θέματα της πόλης: Η πρόταση της δημοτικής αρχής για το κυκλοφοριακό, και το προτεινόμενο τοπικό σχέδιο για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της «Νέας Πόλης» στην Επιτροπή, Γιώργος Καυκάς, μετά από συνεννόηση με τον επικεφαλής της παράταξης Κώστα Χριστόπουλο, αποχώρησε από τη συνεδρίαση επειδή η δημοτική αρχή δεν έκανε δεκτό το αίτημά μας να προηγηθεί η διαβούλευση με τους φορείς της Πάτρας για τα δύο αυτά σημαντικά θέματα, και στη συνέχεια να εισαχθούν για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο εκπρόσωπος της «Νέας Πόλης» αποχώρησε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, δηλώνοντας ότι σέβεται τους παρευρισκόμενους, αλλά η παράταξη αρνείται να νομιμοποιήσει μια διαδικασία πρόχειρη και αποσπασματική, χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικός διάλογος για όσα προτείνει η δημοτική αρχή.

Τελικά, η δημοτική αρχή…έκανε ως συνήθως του κεφαλιού της. Ενέκρινε κατά πλειοψηφία τα δύο θέματα και καλούμαστε πλέον να τα συζητήσουμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα.

Η απόφαση της δημοτικής αρχής να ακολουθήσει η διαβούλευση της συζήτησης των δύο θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Θεωρούμε απαράδεκτη την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση.

Δεν παρεξηγούμε όμως τη δημοτική αρχή. Έτσι, αντιλαμβάνεται τον διάλογο με την κοινωνία και τους εκπροσώπους της. Προτιμά να ακολουθεί Σταλινικές μεθόδους, και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην διαφορετική άποψη."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις