Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή ως επείγον το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Την Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή ως επε...

Τι δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Με την διαδικασία του «επείγοντος» και όχι του «κατεπείγοντος» θα κατατεθεί στην Βουλή τη Δευτέρα το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να γίνει ολοκληρωμένος διάλογος, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο ανέφερε ότι σήμερα ολοκληρώνεται η κατάθεση, από πλευράς όλων των υπουργείων, των ρυθμίσεων που απαιτούνται και θα συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο.

Όπως εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα επιμέρους νομοθετήματα συλλέγονται από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Το χρονικό περιθώριο, όπως είπε η ίδια, για την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι στις 15 έως 17 του μηνός και πρόσθεσε ότι στο νομοσχέδιο τα άρθρα θα είναι πολλά, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία για πιο διεξοδική συζήτηση.

«Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα κριθεί και η στάση της πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχολιάζοντας το αν η κυβέρνηση επιθυμεί να υπερψηφίσουν κάποια ή όλα τα άρθρα του ν/σ και κόμματα της αντιπολίτευσης υπενθύμισε ότι η αποδοχή του νέου προγράμματος έχει ψηφιστεί και από άλλα κόμματα με κριτήριο να αποτραπούν για τη χώρα τα χειρότερα, δηλαδή, η άτακτη χρεοκοπία

«Μ΄ αυτή τη λογική λοιπόν και τα άλλα κόμματα έχουν μερίδιο της ευθύνης πάνω τους, να βγάλουμε τη χώρα γρήγορα και αποτελεσματικά από τα αδιέξοδα. Εν πάση περιπτώσει, θα γίνει ένας διεξοδικός διάλογος, για να δούμε αν πραγματικά αυτό το οποίο εννοούσαν και προεκλογικά, ως «συναίνεση», «ευρείες πλειοψηφίες» στη Βουλή, «συνεργασίες» κ.λπ., έχει κάποιο αντικείμενο ή αν ήταν λόγια τα οποία δεν είχαν κανένα περιεχόμενο», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις