Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Το "ευχαριστώ" της οργανωτικής επιτροπής του 7ου PICK Λουξ Cola

Πάτρα: Το "ευχαριστώ" της οργα...

Προς όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης

Στον απόηχο του 7ου PICK Λουξ Cola, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015 στην «καρδιά» της Πάτρας, η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Αρχικά τις χιλιάδες του κόσμου που κατέκλυσε το διήμερο την Πάτρα αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξή του σε τέτοιες διοργανώσεις που συμβάλουν ώστε η Πάτρα να αποκτήσει εξωστρεφή χαρακτηριστικά και ανοίγουν το δρόμο στο θεματικό τουρισμό με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει σε όλους τους  συμμετέχοντες οδηγούς καρτ, οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» όλης  της διοργάνωσης και έχουν καταστήσει την Πάτρα σε «Μονακό της Ελλάδος», αφού με τη ανελλιπή συμμετοχή τους στους αγώνες αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο του 7ου PICK Λουξ Cola.

Να συγχαρούμε δημόσια και για την νίκη τους από την Rotax Micro Max  τον Λαντζή Ιωάννη ,  τον Στυλιανό Πετρίτση και τον Αγγελόπουλο Μάριο , από την D CUP τον Χρήστο Σαγανά ,τον Βασιλάγκο Γιώργο και τον Καλυβιώτη Ανδρέα από την ROTAX DD2 τον Τζαμαριαδάκη Μανώλη τον Γιαννούλη Βασίλειο και τον Ζαφειράκη Επαμεινώνδα, , τον Βασιλόπουλο Γιώργο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη και τέλος από την SUPER τον Βασιλέρη Άκη , τον Ξυνό Παύλο και τον Χατζόγλου Αθανάσιο.

Ακόμη, η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στις παράλληλες δράσεις, και συγκεκριμένα, την εταιρεία Speed Sector που προσέφερε τα supercars που έκλεψαν τα βλέμματα, την ΦΙΛ.Π.Α. με τα απιστευτα ιστορικά αυτοκίνητα, τους ιδιοκτήτες των αγωνιστικών του Rally Acropolis κ. Γιάννη Νομικό (Skoda Fabia S2000), κ. Διονύση Σπανό (Subaru Impreza SPEC-C), κ. Αντώνη Χατζηβασιλείου (Seat Leon S2000 WTCC) και κ. Άγγελο Παπαδημητρίου (Toyota Corolla EA/6) τους ιδιοκτήτες των Formula Gloria, τις ομάδες των Πανεπιστημίων Πατρών, Θεσσαλίας καθώς και του ΤΕΙ Πειραιά, το club «Delta Integrale Hellenic», την ακροβατική ομάδα «Arrepiado», τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο,  τη φωτογραφική Λέσχη «ΗΔΥΦΩΣ», τους Master Tempo και την Κατερίνα Στικούδη για την παρουσία τους.

 

Ακόμη, η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα, την ΟΜΑΕ και τον ΑΟΠ που με τα έμπειρα στελέχη τους διασφάλισαν την διεξαγωγή των αγώνων σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, όπως επίσης, και όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Επίσης, τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, το Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, και τους αρωγούς, το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

 

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλει η Οργανωτική Επιτροπή και σε όλους τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που όπως κάθε χρόνο κάλυψαν το διήμερο μεταδίδοντας τις αγωνιστικές κι άλλες εκδηλώσεις έγκαιρα και έγκυρα, όπως επίσης και τον Official Broadcaster  NOVASPROTS που για ακόμη μία χρονιά κάλυψε με απευθείας μεταδόσεις, αλλά και σε επανάληψη τους αγώνες των καρτ.

Η οργανωτική επιτροπή δεν θα ήθελε να παραλείψει να ευχαριστήσει θερμά έναν έναν ξεχωριστά , την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας , την Τροχαία Πατρών,  την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και τον ΕΕΣ που χωρίς την αμέριστη βοήθεια τους και συμμετοχή τους δεν θα είχαμε αυτό το άριστο οργανωτικά αποτέλεσμα.

 

Για το τέλος, η Οργανωτική Επιτροπή άφησε τους χορηγούς του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA που χωρίς την πολύτιμη έμπρακτη υποστήριξή τους η διοργάνωση θα ήταν αδύνατη. Πρόκειται για τον μεγάλο χορηγό του PICK, τη ΛΟΥΞ COLA, την EKO RACING και την MED FRIGO,  την ELITE που ήταν χορηγός εκκίνησης, καθώς και τις εταιρείες S/M AΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε., AVIS  και ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ,  και τέλος την INTERAMERICAN ως υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View