Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πρώτη έξοδος Τζιτζικώστα εκτός Μακεδονίας- Σήμερα από την Αχαΐα ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία

Η πρώτη έξοδος Τζιτζικώστα εκτός Μακεδον...

Ομιλία το βράδυ στο ξενοδοχείο "Αστήρ" στην Πάτρα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση εκτός Μακεδονίας, που αποτελεί το ορμητήριό του, κάνει σήμερα στην Πάτρα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας. Οι συναντήσεις που θα έχει σε Πάτρα και Αίγιο και η ομιλία του το βράδυ στο ξενοδοχείο "Αστήρ" (8.30 το βράδυ), αποτελούν κατ' ουσίαν την πρώτη προεκλογική εκδήλωση του 37χρονου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος ξεκινά από την Πάτρα τις προεκλογικές του περιοδείες, με επόμενο σταθμό τα Ιωάννινα.

"Ελάτε να γνωρίσετε τον Απόστολο", είναι το μήνυμα που στέλνουν Αχαιοί υποστηρικτές του, προετοιμάζοντας τη σημερινή εκδήλωση και παρουσιάζοντας έναν υποψήφιο που δεν είναι γνωστός στη Νότια Ελλάδα.

Η σημερινή ομιλία Τζιτζικώστα αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, στην οποία θα καταθέσει το πολιτικό του στίγμα, σε μια περίοδο μάλιστα, που οι αντίπαλοί του στο εσωτερικό της ΝΔ τον κατηγορούν ότι "προσπαθεί να δοξαστεί κρυπτόμενος", καθώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει πάρει θέση για μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον πολτικό διάλογο.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Τζιτζικώστας ως Περιφερειάρχης Μακεδονίας είχε εκφράσει ζωηρές επιφυλάξεις για την επένδυση της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός" στις Σκουριές της Χαλκιδικής και για την ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης Ύδρευσης, παίρνοντας αποστάσεις από την πολιτική της ΝΔ που είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων.

Είναι ενδεικτικό ότι χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να μάθει τη θέση του Περιφερειάρχη για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, υπέρ της οποίας τάσσεται η Ν.Δ.

Επί αυτών των θεμάτων, αλλά και για το σχέδιο "αναγέννησης της ΝΔ" περιμένουν να λάβουν απαντήσεις, μέλη και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που θεωρούν μεν πλεονέκτημα το νεαρό της ηλικίας του κ. Τζιτζικώστα, αλλά εκτιμούν ότι "δεν αρκεί η νιότη για να φέρει την αλλαγή".

Πάντως ο κ. Τζιτζικώστας διαθέτει ήδη ισχυρά ερείσματα στην περιοχή καθώς υπερ της υποψηφιότητάς του έχουν ταχθεί ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας Γιάννης Μάκκας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Αχαΐα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις