Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» στο Περί Σκιών της Πάτρας

«Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυρ...

Αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου 2015

Το «Περί Σκιών» στην οδό Νόρμαν και Αγ. Διονυσίου στην Πάτρα ανοίγει τις πόρτες τους αυτό το Σαββατοκύριακο με την πρώτη παράσταση της σεζόν που θα παρουσιάσει ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός.

Tο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 11/10 με δυο παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα ο Χρήστος Πατρινός θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος).

Η παράσταση που θα χαρίσει γέλιο και χαρά εξελίσσεται ως εξής: Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται.... Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει αμέσως τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της. Πολλοί προσπάθησαν μα δεν τα κατάφεραν! Μόνο ένας μπόρεσε και τα κατάφερε με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη... Ποιος είναι άραγε; Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου ώρα 19:00

Κυριακή 11 Οκτωβρίου ώρα 12:00 και 19:00

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977355402, 6944555586.

- [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture