Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρωτότυπη αβάντ πρεμιέρ της ταινίας «Ο Αρχάριος» στην Αθήνα –Περιελάμβανε και δωρεάν hairstyling

Πρωτότυπη αβάντ πρεμιέρ της ταινίας «Ο Α...

Το φιλμ παίζεται από 8 Οκτωβρίου και στην Πάτρα

Την αποκλειστική avant premiere της νέας ταινίας «Ο Αρχάριος – Τhe Intern» της Νάνσι Μάγιερς με πρωταγωνιστές τους απολαυστικούς Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Άν Χάθαγουεϊ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την περασμένη Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, editors & bloggers από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Σ’ ένα exclusive event που διοργάνωσαν η εταιρεία διανομής Tanweer και η σειρά styling ΕIMI από τη Wella Professionals, στο The Mall, οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα κομεντί της Νάνσι Μάγιερς, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου (παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Πριν την έναρξη της ταινίας, στο φουαγιέ των αιθουσών Europa, των Village Cinemas, στο The Mall Athens είχε στηθεί ένα pop up hair salon – σαλόνι ομορφιάς και περιποίησης. Οι εκλεκτές καλεσμένες αφέθηκαν στα χέρια των experts – ειδικών από τα κομμωτήρια Gino Ηairandmore και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν special styling και να μάθουν πολλά και νέα μυστικά για ωραία και λαμπερά μαλλιά.

Οι καλεσμένοι της σειράς styling ΕIMI από τη Wella Professionals και της Tanweer, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ταινία «Ο Αρχάριος», μια κομεντί που συνδυάζει την θετική αύρα αγαπημένων ταινιών, με την φρέσκια ματιά των social media, της μόδας και του στυλ, όπως και για την εξαιρετική χημεία των Αν Χάθαγουεϊ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σε έναν από τους πιο feel good ρόλους της καριέρας του. Το φιλμ ήδη γνωρίζει επιτυχία στις ΗΠΑ.

Σύνοψη της Ταινίας

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (“Raging Bull,” “Silver Linings Playbook”) και Άν Χάθαγουεϊ (“Les Misérables,” “The Devil Wears Prada”) συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Warner Bros. Pictures’ “Ο Αρχάριος”. Η υποψήφια για Όσκαρ και πολυβραβευμένη Νάνσι Μάγιερς (“It’s Complicated,” “Something’s Gotta Give,” “The Holiday”) υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενσαρκώνει τον Μπεν Γουίτακερ, έναν 70χρονο χήρο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Όστιν (Αν Χάθαγουεϊ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight