Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Λίλα Μπακλέση σε spot για την ψυχική υγεία-Φέτος γίνεται η "Γκάμπυ"

Η Πατρινή Λίλα Μπακλέση σε spot για την ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Την περιμένει ένας δημιουργικός χειμώνας

Μια όμορφη και δημιουργική χρονιά περιμένει την Πατρινή ηθοποιό Λίλα Μπακλέση. Φέτος θα την δούμε και πάλι στην τηλεοπτική σειρά «Ταμαμ». Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει όμως εκείνη κάνει πρόβες για την θεατρική παράσταση «Γκάμπυ».

Στην παράσταση της Κίρκης Καραλή, η κεντρική ηρωίδα, χωρίζεται σε τρεις ηθοποιούς: τον πολυσχιδή Άγγελο Παπαδημητρίου , την τάχιστα ανερχόμενη Λίλα Μπακλέση και την "Γκάμπυ", μια ηθοποιό - έκπληξη, που φτάνει στη θεατρική αίθουσα και βλέπει τη ζωή της να παρουσιάζεται ως παράσταση. Ο χωρισμός του ρόλου σε τρεις ηθοποιούς δεν είναι μόνο ηλικιακός. Οι τρεις τους διατυπώνουν σκηνικά τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα της ηρωίδας.

Η Μπακλέση αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και το τσαγανό της νεαρής Γκάμπυ, ο Παπαδημητρίου μια λιγότερο γήινη και περισσότερο αλλόκοτη πλευρά της, ενώ η "Γκάμπυ", σύμβολο μιας διαχρονικής θηλυκότητας, μοιάζει ανάμεσά τους σκοτεινή και ανεξιχνίαστη

Ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, την είδαμε να συμμετέχει σε spot για την ψυχική υγεία ."Έχεις δικαίωμα να σπουδάσεις, να εργαστείς, να λάβεις ιατρική φροντίδα..να σχεδιάζεις το μέλλον και να ονειρεύεσαι..." είναι το σύνθημα της καμπάνιας.
Δείτε το νέο TV spot του προγράμματος "Πλατφόρμα Δράσης για τα δικαιώματα στην ψυχική υγεία" που υλοποιεί η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας για τα Δικαιώματα Παιδιών και Ενηλίκων και την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με την υποστήριξη We are all Citizens, EEA and Norway Grants.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight