Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η 1η ποιητική συλλογή του Ηλείου δημοσιογράφου Ανδρέα Αυγ. Καπογιάννη παρουσιάζεται στην Πάτρα

Η 1η ποιητική συλλογή του Ηλείου δημοσιο...

Τη Δευτέρα 12/10 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015,στις 19.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αντρέα Αυγ. Καπογιάννη, δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» Πύργου.

Για το ποιητικό βιβλίο βιβλίο θα μιλήσουν ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, φιλόλογος-Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Πύργου-Ολυμπίας και ο Φώτης Δημητρόπουλος, καθηγητής-συγγραφέας.

Συντονίζει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νότιας Ελλάδας Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πάτρας.

*Για το βιβλίο έχουν ήδη διοργανωθεί εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου στον Πύργο αλλά και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Τρίτση. Είναι η πρώτη ποιητική συλλογής του Ανδρέα Α. Καπογιάννη, εκδότη, δημοσιογράφου και διακεκριμένου λόγιου.

Δημοσιογράφος μαχητικός, αγωνιστής και υπερασπιστής των δικαιωμάτων του πολίτη, φιλελεύθερος και ουμανιστής ο Ανδρέας Καπογιάννης είναι γνωστός για τα μαχητικά πρωτοσέλιδα άρθρα του στην εβδομαδιαία του εφημερίδα Αυγή Πύργου, την οποία διευθύνει με τον αδελφό του Παναγιώτη Καπογιάννη, άξιοι συνεχιστές και οι δύο του έργου του πατέρα τους Αυγούστου Καπογιάννη πρωτοπόρου δημοσιογράφου και ιδρυτή της εφημερίδας (ΑΥΓΗ-18 Ιουνίου 1945), όπως έγραψε το Ikarianews.net

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture