Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία, το Σάββατο στην Πάτρα

Εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρ...

Στον χώρο του Έσπερου, στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου

Η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Παράρτημα Πάτρας (Ε.Κε.Ψ.Υ.Ε.) και ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ν. Αχαΐας «Φάρος» διοργανώνουν από κοινού στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία εκδήλωση αυτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11 το πρωί έως και 14.00 το μεσημέρι στον Έσπερο (πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου).

Στο χώρο θα εκτεθούν χειροποίητα έργα προσώπων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα και θα διανεμηθεί στο κοινό ενημερωτικό υλικό.

Καλούνται οι πολίτες να υποστηρίξουν την εκδήλωση αυτή.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου, στον πολυχώρο του Ε.Κε.Ψ.Υ.Ε. (Μυκηνών 1 & Παπαναστασίου) στην πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και ώρα 12 30 μ.μ.

Στη συνέντευξη Τύπου θα λάβουν μέρος και θα μιλήσουν οι Διευθυντές των ανωτέρω Μονάδων Ψυχικής Υγείας:

-  Γουρζής Φίλιππος, Καθηγητής Ψυχιατρικής

-  Σωτηριάδου Κωνσταντίνα, Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος

-  Κούλης Στέφανος, Ψυχίατρος.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχει προσκεκλημένος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χαροκόπος Αντώνης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος.

Στόχος της συνέντευξης Τύπου είναι η ενημέρωση για τις Υπηρεσίες που προσφέρουν οι Μονάδες Ψυχικής Υγείας της περιοχής μας και η παρουσίαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Τομέας Ψυχικής Υγείας σε μία περίοδο που η αυξανόμενη ανθρωπιστική κρίση απαιτεί περισσότερη ψυχιατρική υποστήριξη και φροντίδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις