Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων

Πάτρα: Πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Αχ...

Συνάντηση με τον επίσημο ναυτικό πράκτορας του Celestyal Crystal

Στο Επιμελητήριο Αχαΐας, έγινε σήμερα σύσκεψη με την συμμετοχή του κ.Τάκη Βρυώνη, που είναι ο επίσημος ναυτικός πράκτορας του κρουαζιερόπλοιου  Celestyal Crystal, που θα εκτελέσει εντός του Οκτωβρίου 2015, τρία ταξίδια από Πάτρα, προς Bari, Chioggia/Venice, Dubrovnik, Kotor, Ag.Saranta, Κέρκυρα, Πάτρα.

Το κρουαζιερόπλοιο, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας στις 16/10, 23/10 και 29/10/2015 και θα παραμένει από την  7.00 έως και την 15.00.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του πλοίου, έχουν σχεδιασθεί περιηγήσεις των επιβατών στα αξιοθέατα της πόλης και επίσκεψη στο κέντρο της πόλης για αγορές και ψυχαγωγία.

Στους επιβάτες που θα επισκεφθούν την πόλη μας και είναι στην πλειοψηφία τους Γερμανοί θα δοθούν από το Επιμελητήριο Αχαΐας, πριν την αποβίβασή τους, οι χάρτες της πόλης με τα αξιοθέατα και τα καταστήματα που συμμετέχουν στην δράση του  culture & shopping .

Καθώς το πρόγραμμα είναι πιλοτικό, στην σύσκεψη εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν την μελλοντική στήριξη των επιχειρήσεων της Αχαΐας, που παράγουν τοπικά προϊόντα, σε σχέση με την τροφοδοσία του πλοίου.

Η δράση αυτή, έρχεται σαν αποτέλεσμα των ενεργειών του ΟΛΠΑ Α.Ε. με την στοχευμένη ανάδειξη των λιμενικών υποδομών για τον θαλάσσιο τουρισμό, με την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αχαΐας και των ναυτικών και τουριστικών πρακτόρων.

Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζουμε την προσπάθεια, και θα συνεισφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην ενίσχυση και διεύρυνση του κλάδου, σε όλες του τις διαστάσεις που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την περιοχή μας.

Από το Επιμελητήριο συμμετείχαν ο Πρόεδρος Πλ. Μαρλαφέκας, ο κ. Παπαλέξης, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, υπεύθυνος του τουριστικού τομέα και ο κ. Κούστας, ειδικός σύμβουλος.

Διαβάστε επίσης:

Η Δυτική Ελλάδα στον αστερισμό της κρουαζιέρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά