Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε μπλακ άουτ στο κέντρο- Υπερχείλιση νερών στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου- "Άνοιξε" δρόμος- Κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε μπλακ άουτ στο...

Αρκετά τα προβλήματα

21:33 Από την ισχυρή νεροποντή που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης άνοιξε στα δύο το οδόστρωμα στην Πατρών-Κλάους και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Διακίδη.

Το δρόμο είχαν κλείσει πρόχειρα πριν δύο μέρες συνεργία που είχαν κάνει εργασίες για τη σύνδεση κεντρικού αγωγού αποχέτευσης. Το αμμοχάλικο υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τάφρος.

 

20.13 Η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για πλημμύρα σε κατάστημα επί της οδού της Αγίου Ανδρέου, στο ύψος της Τριών Συμμάχων, ενώ πλημμύρα είχαμε και στη συμβολή της Πατρών Κλάους με την οδό Διακίδη.

Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βότση και Τριών Ναυάρχων, ενώ η  πυροσβεστική έχει δεχθεί περί τις 10 κλήσεις για απάντληση υδάτων στο κέντρο λόγω βουλωμένων φρεατίων.

Αυτοκίνητο υπέστη φθορές από την καθίζηση του οδοστρώματος στην οδό Γαληνού, κοντά στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

19.51 Αποκαταστάθηκε πριν από λίγο η ηλεκτροδότηση στο κέντρο της πόλης, απόρροια της καταιγίδας που χτύπησε την περιοχή. Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν και στην Κανακάρη, καθώς και τμήμα της Εθνικής.

 

19.25 Μπαλκ άουτ αυτή την ώρα σε μεγάλο μέρος του κέντρου της Πάτρας. Ξαφνικά έπεσε σκοτάδι στην περιοχή από Τριών Ναυάρχων έως Μαιζώνος και πλατεία Γεωργίου, αλλά και ψηλά στα Ψηλά Αλώνια. Την ίδια ώρα η έντονη κακοκαιρία προκάλεσε υπερχείλιση υδάτων από τον ποταμό Πείρο στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Αλισσού.

Στο σημείο έχει μεταβεί δύναμη της Πυροσβεστικής αλλά και Αστυνομία και εξετάζεται άμεσα το ενδεχόμενο να υπάρξει εκτροπή της κυκλοφορίας.

Σε λίμνες μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι στο κέντρο και τις συνοικίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις