Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άδωνις: Τον παραδέχομαι τον Τσίπρα- BINTEO

Άδωνις: Τον παραδέχομαι τον Τσίπρα- BINTEO

Επίθεση στον Πρωθυπουργό

Επίθεση στον Πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, με αφορμή την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τον κ. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Θέλει πολύ μεγάλο θράσος για να μας ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Αλλά πράγματι έχετε δίκιο να γελάτε. Από τον κύριο Τσίπρα το θράσος δεν λείπει. Ήρθε στη Βουλή προχθές και ακούστε τι μας είπε. Είναι πραγματικά σπουδαίος για αυτό, τον παραδέχομαι. Είπε ότι η δικιά του ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι η καλή ανακεφαλαιοποίηση. Ξέρετε γιατί το είπε αυτό; Γιατί όταν γινόταν ανακεφαλαιοποίηση επί των ημερών μας ήταν η κακιά. Ήταν για τους τραπεζίτες. Ήμασταν όργανα του μεγάλου κεφαλαίου. Αλλά τώρα ο κ. Τσίπρας βρήκε την καλή ανακεφαλαιοποίηση. Την ανακεφαλαιοποίηση υπέρ των φτωχών».

«Μάλιστα για να βρει ένα επιχείρημα ώστε να σας πείσει πόσο καλός και επαναστάτης είναι απείλησε τους τραπεζίτες. Είπε ότι όποιος τραπεζίτης ζητήσει χρήματα αυτή τη φορά θα τον αλλάξουμε», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις