Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To τελευταίο αντίο στην 21χρονη που βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό-Τραγικές φιγούρες η μάνα της και η γιαγιά της

To τελευταίο αντίο στην 21χρονη που βρέθ...

Το κουράγιο να ευχαριστήσει όλους όσοι βρίσκονται στο Α' νεκροταφείο Αθηνών για την κηδεία της Μαρίας βρήκε ο πατριός της

Κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο η οικογένεια, οι συγγενείς κι οι φίλοι της άτυχης Μαρίας Νταλιάνη τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Με δάκρυα στα μάτια κι ένα μεγάλο "γιατί" ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πώς το γελαστό παιδί έφυγε από κοντά τους. Τραγικές φιγούρες η μάνα της 21χρονης που με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της, αλλά κι η γιαγιά της Μαρίας, που συνόδεψε την εγγονή της στην τελευταία της κατοικία επίσης υποβασταζόμενη.
"Μαρία μου, μάτια μου, ζωή μου", φώναζε ξεσπώντας σε λυγμούς η μητέρα της. "Γιατί παιδί μου, γιατί;", μονολογούσε. Το κουράγιο να ευχαριστήσει όλους όσοι βρίσκονται στο Α' νεκροταφείο Αθηνών για την κηδεία της Μαρίας βρήκε ο πατριός της, λέγοντας σε όποιον έσπευδε να τον συλλυπηθεί "σας ευχαριστώ όλους".

"Σήμερα την παντρεύω τη Μαρία. Η κόρη μου σήμερα θα βγει νύφη, την παντρεύω σήμερα δεν την κηδεύω. Και στις χαρές σας. Είναι περιττά τα λόγια. Έδειξα την αγάπη μου σε ένα παιδί άγγελο. Δεν της έλειψε το χαμόγελο ποτέ", είπε στους παρευρισκομένους.



Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό πολυκατοικίας στο Παγκράτι, όπου διέμενε με την μητέρα και τον πατριό της. Έπειτα από πολυήμερη αγωνία, καθώς τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου, δόθηκε τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισής της με τον πιο τραγικό τρόπο. 



Η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το φωταγωγό κινητοποίησε τους ενοίκους που μόλις αντίκρισαν το σώμα της άτυχης κοπέλας σε προχωρημένη σήψη ειδοποίησαν την αστυνομία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς ένα νέο παιδί, όπως η Μαρία, χάθηκε από τη ζωή. Το σενάριο της αυτοκτονίας φαίνεται ως το πιθανότερο, καθώς στο διαμέρισμα της οικογένειας δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Ωστόσο, η 21χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο, που να παραπέμπει σε αυτοκτονία κι έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. 



Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, ενώ αναμένουν και το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλογριά. Σημειώνεται πως τα πρώτα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς το πτώμα δεν φέρει ίχνη. Φέρει, εντούτοις, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο το κορμί, πιθανώς από την πτώση από τον τέταρτο όροφο.


Δείτε περισσότερα και βίντεο στο protothema


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις