Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η φωτογραφική έκθεση και βίντεο "Τελικός Προορισμός" ξεκίνησε στο Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελ. Βενιζέλος"

Η φωτογραφική έκθεση και βίντεο "Τε...

Παρουσιάζεται σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina

«Τελικός Προορισμός» τιτλοφορείται η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας και Βίντεο που παρουσιάζεται στο χώρο του Αεροδρόμιο της Αθήνας, από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 με διάρκεια έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, που γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά της, παρουσιάζει τη νέα ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, με τίτλο «Τελικός Προορισμός».

Η έκθεση όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» (επίπεδο Αναχωρήσεων).

Στον «Τελικό Προορισμό», υπό την επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Άννας Χατζηνάσιου, σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες φωτογραφίζουν τοπία, εσωτερικούς χώρους και πόλεις, αποτυπώνοντας το φυσικό ή το τεχνητό περιβάλλον, που συνεχώς αλλάζει.

Στα έργα είναι έκδηλη η αγάπη των δημιουργών για το ελληνικό τοπίο ενώ ο τρόπος παρουσίασης και η επιλογή τους επιχειρεί να καλλιεργήσει συσχετισμούς μεταξύ των καλλιτεχνών και των φωτογραφιών τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο αεροδρόμιο, όπου εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο περνούν καθημερινά  πριν φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Όπως όλες οι μόνιμες και οι περιοδικές εκθέσεις στο χώρο του αεροδρομίου, έτσι και η νέα έκθεση είναι προσβάσιμη ελεύθερα για το κοινό, καθόλο το 24ωρο (χώρος «Τέχνη και Περιβάλλον» / Επίπεδο Αναχωρήσεων).

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Μαρίνα Βερνίκου, Αλέξανδρος Γεωργίου, Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Νίκος Μάρκου, Βένια Μπεχράκη, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Γιάννης Χατζηασλάνης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture