Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγρίνιο:Ολοκληρώνεται άμεσα η επισκευή του γεφυριού στην περιοχή της Μ.Χώρας

Αγρίνιο:Ολοκληρώνεται άμεσα η επισκευή τ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μετά από θεομηνίες στην περιοχή του Αγρινίου τον Νοέμβριο του 2014, γεφύρι στην περιοχή Μεγάλης Χωράς του Δήμου Αγρινίου που συνδέει τον οικισμό με το γήπεδο και αγροτικές εκμεταλλεύσεις υπέστη σημαντικές ζημιές με θραύση ενός βάθρου χωρίς δυνατότητα επισκευής.

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου,όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μετά την ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την προτεινόμενη παρέμβαση, προχώρησε άμεσα στην ανάθεση εκτέλεσης εργασιών για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας από παράπλευρους δρόμους για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων και αγροτών της περιοχής και έδωσε εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία για τη σύνταξη των σχετικών μελετών ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία επισκευής.

 

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκε την Τρίτη (6/10/2015) το έργο στη Μεγάλη Χώρα που βρίσκεται σε φάση σκυροδέτησης του καταστρώματος της γέφυρας και ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία των εργασιών, διαπιστώνοντας ότι το έργο θα παραδοθεί σύντομα σε χρήση και πριν τη συμβατική προθεσμία. «Όπως διαπιστώσαμε προχωρά κανονικά το έργο  και μέσα στο Νοέμβριο οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί . Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, προχωρήσαμε άμεσα στην επισκευή του γεφυριού, ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα της περιοχής και η ασφάλεια των οδηγών.» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις