Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Εξαθλίωση: Οι ναρκομανείς που παίρνουν τη δόση τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα και το ζευγάρι που περιφέρεται στην Τριών Συμμάχων - ΦΩΤΟ

Πάτρα-Εξαθλίωση: Οι ναρκομανείς που παίρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καταστηματάρχες της περιοχής τους βλέπουν καθημερινά

Την ίδια στιγμή που το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας καταγγέλει χρήση ηρωίνης από πατρινούς χρήστες εντός του νοσοοκομείου (Πάτρα - καταγγελία: Παίρνουν τη δόση τους σε χώρους του Αγίου Ανδρέα - ΦΩΤΟ - Τι λέει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου) το thebest.gr φέρνει στο φως της δημοσίοτητας μια θλιβερή ιστορία ναρκομανών, ενός ζευγαριού της πόλης, που συχνά πυκνά το εντοπίζουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της Τριών Ναυάρχων να περιφέρεται σε άσχημη κατάσταση.

Αδύναμος βηματισμός, θολό βλέμμα, έτοιμοι να καταρρεύσουν. Ο λόγος για δύο νέους ανθρώπους οι οποίοι κινούνται στο κέντρο της Πάτρας και με έναν καφέ ή ένα σάντουιτς το οποίο τους δίνουν χωρίς χρέωση καταστηματάρχες, βγάζουν την ημέρα.

Μια θλιβερή εικόνα για ένα άντρα και μια γυναίκα που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται σε κάποιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, πάραυτα, περιφέρονται υπο την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών, με κίνδυνο της ζωής τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις