Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ρόλο του Ντάνιελ Ντέι Λιούις στο "Nine"

Ο Αιγιώτης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ρ...

Περιστοιχίζεται από τις Παπαρίζου, Παπουτσάκη, Λέχου, Κοντού και Μπουλέ

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Το επιτελείο των ηθοποιών που επελέγησαν για την ελληνική θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ «Nine» των Arthur Kopit, Maury Yeston (έχει γίνει και Χολυγουντιανή ταινία από τον Ρομπ Μάρσαλ με τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Νικόλ Κίντμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Τζούντι Ντεντς, κ.α.) είναι καταπληκτικό.

Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2015, όπως έγραψε το αθηνόραμα.gr, απ’ όπου και οι φωτό, θα κάνει πρεμιέρα η συγκεκριμένη φιλόδοξη παραγωγή της φετινής καλλιτεχνικής σεζόν, η οποία θέλει τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (τον οποίο πριν ένα μήνα και κάτι, το Πατρινό κοινό απόλαυσε στους Αριστοφανικούς «Αχαρνής» στο Αρχαίο Ωδείο, στο πλαίσιο του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος) να περιστοιχίζεται από τις εξής επτά «μούσες»: την αγέραστη Μάρω Κοντού, την Κατερίνα Λέχου, την Νάντια Μπουλέ που κατάγεται από τη Ναύπακτο, την Αγορίτσα Οικονόμου, την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τάνια Τρύπη.

Η παράσταση θα ανέβει στο Pantheon Theatre. Το «Nine» των Arthur Kopit και Maury Yeston έχει τιμηθεί με 5 βραβεία Tony και θεωρείται ως μία μεταγραφή/διασκευή του θρυλικού φιλμ «8 ½» του «μαέστρο» Φεντερίκο Φελίνι, το οποίο όπως προείπαμε έγινε και ταινία δια χειρός του Ρομπ Μάρσαλ το 2009 (έπαιζαν και η Μαριόν Κοτιγιάρ, με guest-star την Ιταλίδα σταρ Σοφία Λόρεν).

Η νέα υπερπαραγωγή του Pantheon, μετά τον "Σιρανό" με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον "Ηρακλή" με τον Σάκη Ρουβά και τις "Καμπάνες του Edelweiss" με την Άννα Βίσση, θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη. Τους ηθοποιούς θα συνοδεύει 12μελής «ζωντανή» ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη. Συμμετέχουν ακόμη 14 ηθοποιοί και χορεύτριες.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ερμηνεύει έναν διάσημο σκηνοθέτη, τον Γκουίντο Κοντίνι, ο οποίος, ενώ βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της καινούργιας ταινίας του, δεν έχει καταφέρει να γράψει ούτε καν το σενάριο. Αντιμέτωπος με μια επαγγελματική και υπαρξιακή κρίση, αναζητά την έμπνευση στα πρόσωπα των γυναικών της ζωής του: τη σύζυγο, την ερωμένη, την ατζέντισσα, τη μητέρα του.

Προπώληση από τα ταμεία του θεάτρου Πάνθεον (Πειραιώς 166, Ταύρος, 2103471111), www.pantheontheater.gr και από το δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και www.tickethour.com.

*Βέβαια δεν έχουν λείψει κάποια πρώτα σχόλια που κάνουν λόγο για λάθος κάστινγκ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που στην παράσταση θα τον διεκδικούν οι γυναίκες που προαναφέραμε. Μην ξεχνάμε ωστόσο πως ο Β. Χαραλαμπόπουλος είναι ένας ταλαντούχος και πολύ εργατικός ηθοποιός και συνεργάζεται εκ νέου με τον σκηνοθέτη Γ. Κακλέα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει "χημεία" στη δουλειά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight