Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεροκωστοπούλου: Το μεγαλύτερο υπαίθριο μπαράκι της Πάτρας- Όταν διασκέδαση κι επικοινωνία πάνε… σκάλες – ΦΩΤΟ

Γεροκωστοπούλου: Το μεγαλύτερο υπαίθριο ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Θαμώνες δεκάδες νέοι

Η Πάτρα, εδώ και αρκετό καιρό, έχει αποκτήσει ακόμα ένα υπαίθριο μπαράκι το οποίο, κυρίως Παρασκευές και Σάββατα, το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους δεκάδες νέοι άνθρωποι. Ο λόγος φυσικά για τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου όπου πάρα πολύ κόσμος, συμπολίτες αλλά και φοιτητές, επιλέγει για να περάσει τα βράδια του.

Μάλιστα είναι τόσοι οι «θαμώνες» που σε πολλές περιπτώσεις οι πεζοί δυσκολεύονται εξαιρετικά να περάσουν ανάμεσα στα νέα παιδιά που κάθονται στις σκάλες. Η ατμόσφαιρα πολύ φιλική κι ευχάριστη. Τα νέα αυτά παιδιά επιλέγουν την Γεροκωστοπούλου, όχι μόνο επειδή δε διαθέτουν τα χρήματα για να πάνε σε κάποιο μαγαζί.

Σίγουρα το οικονομικό είναι ένα μεγάλο ζήτημα, κανείς δεν το αμφισβητεί ή δεν το υποβαθμίζει, όμως στις σκάλες η επικοινωνία που υπάρχει φτάνει σε άλλο επίπεδο. Όλοι αυτοί οι νέοι, είναι γενικά εναλλακτικοί και προτιμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο στις σκάλες από το να πάνε σε κάποιο μπαρ, τα οποία χαρακτηρίζουν «δήθεν» και συνήθως τα αποφεύγουν.

Έτσι πίνουν τις μπύρες τους από το περίπτερο, κάνουν τα τσιγάρα τους, συζητούν, τραγουδούν, γίνονται όλοι μια παρέα και περνούν ευχάριστες στιγμές στις σκάλες, φυσικά με πολύ λίγα χρήματα…

 

 

Ένα θέμα φυσικά δημιουργείται με τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους φεύγοντας, όμως τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου φαίνεται πως γνωρίζουν τι συμβαίνει κι έτσι, συνήθως, την επόμενη το πρωί φροντίζουν να αποκαθιστούν την «τάξη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight