Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σατανιστής ο μακελάρης του Όρεγκον

Σατανιστής ο μακελάρης του Όρεγκον

Πέθανε με το παράπονο πως δεν έχει φίλους, κοπέλα και είναι παρθένος

Την πίστη του στο Σατανά, και το παράπονό του που θα πεθάνει "χωρίς φίλους, χωρίς κοπέλα και παρθένος" δηλώνει ο Κρις Χάρπερ Μέρσερ, ο άνθρωπος που προ ημερών σκότωσε 15 ανθρώπους στο Όρεγκον της Αμερικής στο σημείωμα του. Ο Μέρσερ φέρεται να έδωσε το φάκελο με το σημείωμα σε έναν από τους σπουδαστές που ήταν στο σημείο του μακελειού και φέρεται να του είπε πως θα τον αφήσει να ζήσει αν παραδώσει αυτό στην Αστυνομία.

Σε πολλά έγκυρα δημοσιεύματα σημειώνεται πως έχει γίνει πολλή σπέκουλα πάνω στο περιεχόμενο του μανιφέστο, με συγκεκριμένα ΜΜΕ να συνδέουν την επίθεση στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον με τρομοκρατικές οργανώσεις, κάτι τέτοιο πάντως δε φαίνεται να στοιχειοθετείται.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό People, ο Μέρσερ αναφέρεται στο σατανά κι επεδίωκε να είναι κακός. Αστυνομική πηγή φέρεται να δήλωσε στο Associated Press ότι στο μανιφέστο του ο δράστης και αυτόχειρας παραπονιόταν επειδή δεν είχε κάποια σύντροφο, ενώ σχολίαζε ότι όλοι οι άλλοι είναι «τρελοί» και ο μόνος που είχε σώας τας φρένας ήταν ο ίδιος.

Στη διάρκεια ανάκρισης από την αστυνομία, η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε ότι ο γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Λορέλ Μ.Χάρπερ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, στο διάστημα των τελευταίων ετών είχε κάνει αναρτήσεις στο Ίντερνετ για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει κάποιος ένα παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ, μία διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις