Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Αύριο ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για το Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς»

Βόλεϊ: Αύριο ξεκινά η προπώληση των εισι...

Δείτε τα σημεία πώλησης

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ότι το πρωί της Τρίτης, ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για τους αγώνες του ομίλου Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» που θα γίνει στην Πάτρα και το «Τόφαλος», το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτήριων είναι 8 ευρώ ανά ημέρα, δηλαδή με 1 εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί και τα δυο παιχνίδια της ίδιας μέρας ενώ υπάρχουν και τα μίνι-διαρκείας των 15 ευρώ με το οποίο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες.

Τα σημεία πώλησης είναι τα εξής:

Στο café oro Antico (Αγ. Νικολάου και Ρ. Φεραίου), στο κατάστημα Discover (Πατρέως 30) και στο κατάστημα Musical (Ρήγα Φεραίου 127).

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής την Τετάρτη, θα μεταβούν σε σχολεία της Πάτρας για να μοιράσουν προσκλήσεις σε νεαρούς μαθητές  οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες βόλεϊ του league cup «Ν. Σαμαράς».

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Δευτέρας,  εκπρόσωπος της Παναχαϊκής βρέθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας για τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας που θα παρθούν για τους αγώνες του league cup «Ν. Σαμαράς» ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή νίκησε με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports