Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιαλέων πόλις: Προβληματισμός αλλά και ερωτήματα για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Αιγιαλέων πόλις: Προβληματισμός αλλά και...

Την παροχή συγκεκριμένων στοιχείων και διευκρινήσεις επί της πρότασης ζητά η παράταξη του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου από τη δημοτική αρχή

Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί το Σχέδιο της δημοτικής αρχής για την διαχείριση των απορριμμάτων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου μετά από συσκεψη στελεχών στη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η στάση που θα κρατήσει η παράταξη στο μείζον για την πόλη θέμα.

Η παράταξη του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της ζητά την παροχή συγκεκριμένων στοιχείων και διευκρινήσεις επί της πρότασης της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά η παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» αναφέρει: «Η στάση που θα κρατήσει η παράταξη στο σχέδιο της δημοτικής αρχής για την διαχείριση των απορριμμάτων, εξετάστηκε σε χθεσινή σύσκεψη στελεχών του συνδυασμού του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

Κοινή πεποίθηση, που αποτέλεσε και ομόφωνη απόφαση, ήταν ότι το υποβληθέν σχέδιο από τη δημοτική αρχή είναι γενικόλογο, προκαλώντας προβληματισμό αλλά και ερωτήματα.

Ήδη, όπως αποφασίστηκε με πρωτοβουλία του επικεφαλής μας, ζητήθηκαν από τον κ΄. Δήμαρχο αναλυτικά στοιχεία, τόσο για το τεχνικό μέρος της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων που θα κατασκευαστεί στην Τέμενη όσο και για την μετατροπή του ΧΥΤΑ Αιγείρας σε χώρο Υγιεινής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) αλλά και τον σχεδιασμό του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην «Παπανικολού» του Ερινεού.

Η πρότασή μας προς τον κ΄.δήμαρχο ήταν συγκεκριμένη για αναλυτική συζήτηση επί του τεχνικού μέρους της μεθόδου της κομποστοποίησης, αλλά και των οικονομικών παραμέτρων κατασκευής και εφαρμογής με την παροχή στοιχείων στους αρχηγούς των παρατάξεων, πριν εισαχθεί για συζήτηση το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να δοθούν διευκρινίσεις επί της πρότασης δημιουργώντας συνθήκες ουσιαστικού διαλόγου, την ίδια ώρα που οι αντιδράσεις γενικεύονται και δημιουργείται μια εκρηκτική κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις