Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Η χώρα χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε μια ισχυρή ΝΔ

Θανάσης Νταβλούρος: Η χώρα χρειάζεται σή...

Δήλωση για την επέτειο ίδρυσης της ΝΔ

 

Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης των 41 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην βουλευτής Αχαϊας κ. Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε:

«Στις 4 Οκτωβρίου 1974 ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, την παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην οικογένεια της ενωμένης Ευρώπης, την παράταξη που έβαλε πλάτη για να μείνει η χώρα μας σ’ αυτήν, την παράταξη που προτάσσει πάντα το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού.

Στην κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε για τον τόπο και παίρνοντας το σαφές μήνυμα της λαϊκής εντολής για ανανέωση, η Νέα Δημοκρατία προχωρά τώρα ενωμένα και συντεταγμένα στην ανάδειξη της νέας ηγεσίας της, ώστε αναβαπτισμένη και ισχυρή να επιτελέσει το καθήκον της έναντι της πατρίδας, ασκώντας με αίσθημα εθνικής ευθύνης το θεσμικό ρόλο της ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Άλλωστε, δεν πρέπει να παραβλέπουμε την αναντίρρητη διαπίστωση ότι η χώρα χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε μια ισχυρή Κεντροδεξιά, μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις