Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Διπλό της Βέροιας στις καθυστερήσεις στην Μυτιλήνη

Σουπερλίγκ: Διπλό της Βέροιας στις καθυσ...

Το πέναλτι του Αμπντούν έκρινε την αναμέτρηση με την Καλλονή

Το εύστοχο πέναλτι του Τζαμέλ Αμπντούν στο 94' έκρινε τη μοίρα του αγώνα στη Μυτιλήνη και χάρισε στη Βέροια το 1-0 επί της Καλλονής.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έπαιξαν για να μη χάσουν.  Ξύπνησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά αυτό αρκούσε μόνο σε μία από τις δύο ομάδες.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μερεμπασβίλι μπήκε στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Γεωργιανού από τον Μπαργκάν, και ο Αμπντούν ευστόχησε δίνοντας τη νίκη στη Βέροια με 1-0, εκτός έδρας επί της Καλλονής.

Επιστροφή στις ήττες για την Καλλονή, μετά την ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Πανθρακικό (εκτός) και νίκη επί του Παναιτωλικού (εντός).

Αντίθετα, επιστροφή στις νίκες για τη Βέροια. Μετά την ήττα από ΠΑΟΚ (εντός), την ισοπαλία με Παναιτωλικό (εκτός) και την ήττα από την ΑΕΚ (εντός).

Γκολ: 94' πεν. Αμπντούν

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ, Καλτσάς, Κεϊτά, Τσαμπούρης (72' Γιορέντε), Γεωργίου (61' Μπαργκάν), Σάμπα (46' Κλαντρούμπσκι), Μανούσος

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Νάστος, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Νέτο (57' Μερεμπασβίλι), Σιόντης (84' Κόλα), Βεργώνης, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Ναζλίδης (69' Καϊκούτ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου στου ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports