Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου στου ΟΑΚΑ

Σουπερλίγκ: Δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του...

Η ένωση επικράτησε με 1-0, με γκολ του Κρισάντους στο 82'

Σαν «κόμπρα» χτύπησε και πάλι η ΑΕΚ! Με ήρωα τον Μακόλεϊ Κρισάντους, η «Ένωση» λυτρώθηκε ξανά στο τέλος και λυγίζοντας 1-0 τον Ατρόμητο, θα πάει στο «Καραϊσκάκη» φορτσάτη και κοντά στην κορυφή!

Με ένα περίεργο τρόπο ο εκ πάγκου ορμώμενος, Μακόλεϊ Κρισάντους, πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, στο ΟΑΚΑ με 1-0, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Μπορεί ο Μακόλεϊ Κρισάντους να έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όμως ήταν αυτός που έδωσε και την λύση και τη νίκη με 1-0 στο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα η Ένωση για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πετυχαίνει νικητήριο γκολ μετά το 80 λεπτό, δείχνοντας και χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή.

Πάντως η αλήθεια είναι πως συνολικά η ΑΕΚ έδειξε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει νωρίτερα. Όμως από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό. Είτε αν δεν είχε δεχθεί το γκολ στο 82’, είτε αν είχε σκοράρει σε μεγάλη ευκαιρία στο 90’.

Γκολ: 82’ Κρισάντους

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Βάργκας(79’ Κρισάντους), Μάνταλος, Μπαρμπόζα (88’ Κορδέρο), Πλατέλλας (60’ Μπουονανότε), Αραβίδης.

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γοδόϊ(83’ Λε Ταλέκ), Ουσέρο(69’ Μπάλλας), Γκαρσία,Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο(80’ Μπρίτο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Εκτός λίστας για τη "χρυσή μπάλα" ο Μπουφόν!

Σουπερλίγκ: Ισοπεδωτικός Πανιώνιος στο Αγρίνιο - Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports