Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμ...

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη

 

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν θα  πραγματοποιηθεί σήμερα στην Τούμπα (20:30), ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.

Στην «καυτή» έδρα του «δικεφάλου» του Βορρά, όπου δεν θα «πέφτει καρφίτσα», ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει κάνει το 5Χ5.

Οι δύο «μονομάχοι» προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός, που έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Άρσεναλ και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Ο δε, ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Ντόρτμουντ, 1-1, στο ίδιο γήπεδο και απέδειξε ότι εφέτος είναι ικανός για όλα.

Το συγκρότημα του Ιγκόρ Τούντορ υποδέχεται τους Πειραιώτες με στόχο να διευρύνει το σερί του στη Super League (τρεις διαδοχικές νίκες) και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Για τον Ολυμπιακό, ακόμη και ήττα δεν θα σημαίνει καταστροφή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην κορυφή με «συγκάτοικο» τον Παναθηναϊκό, που χθες νίκησε στη Ξάνθη, ωστόσο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα παίξει με αποκλειστικό στόχο το 6Χ6.

Μεγάλο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα παρουσιάζει και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (16:00).

Η Ένωση μετά το πρώτο «διπλό» στο πρωτάθλημα επί της Βέροιας έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, ενώ για τους Περιστεριώτες ο αγώνας αποτελεί ένα «κρας τεστ» μετά από 3 σερί ήττες.

Αναλυτικά το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 6ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις: ΑΕΚ-Ατρόμητος 16:00, Καλλονή-Βέροια  18:15, Γιάννινα-Ηρακλής 18:15, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός  20:30.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Σούπερ Λίγκα: "Τσουχτερά" πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Δείτε τι γράφουν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ για τη νίκη του Ολυμπιακού

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports