Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ρομαντική έξοδος του Αλέξη και της Μπέτυ στη Νέα Υόρκη για να ακούσουν jazz και οι selfies με τους... Κινέζους!

Η ρομαντική έξοδος του Αλέξη και της Μπέ...

Τα παραλειπόμενα της επίσκεψης στην Αμερική

Ο πρωθυπουργός πήρε... άδεια από τους συνεργάτες του να βγει ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη. Μια νύχτα στο... "Μεγάλο Μήλο" με τη Μπέτυ. Με διακριτική συνοδεία της φρουράς, το πρωθυπουργικό ζεύγος βγήκε σε ένα μπαράκι του Μανχάταν, όπου απόλαυσαν live τζαζ μουσική αλλά και country τραγούδια.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αν και ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο της γραμμή, επέστρεψε με το πρωθυπουργικό Gulfstream στην Αθήνα.

Μαζί τους επιβιβάστηκαν και ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο διπλωματικός σύμβουλος Ευ. Καλπαδάκης, οι γραμματείς του πρωθυπουργού Αλίκη και Δανάη, ο έτερος διπλωματικός του σύμβουλος Τάκης Παυλόπουλος και δύο αστυνομικοί της φρουράς του Αλέξη.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ήταν 10:00 το βράδυ ώρα ΗΠΑ και 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας και όλοι αποφάσισαν να πέσουν για ύπνο. Κάποια στιγμή όμως ο Αλέξης Τσίπρας ξύπνησε και είχε όρεξη για κουβέντα και για φαγητό! Αντίθετα η Μπέτυ Μπαζιάνα συνέχισε τον ύπνο της.

Μαζί με τον πρωθυπουργό λιγούρα φαίνεται πως είχε και η Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να φάει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και βασιλικό και η κυβερνητική εκπρόσωπος μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός έβγαλε στο δρόμο εκατοντάδες... selfies όχι μόνο με Ελληνοαμερικανούς ή με κορίτσια αλλά και με... Κινέζους, που φάνηκαν να του έχουν μεγάλη συμπάθεια και όπου τον έβλεπαν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Κανείς από την ελληνική αποστολή ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει ψώνια. Μάλιστα έμαθα ότι η κυρία Γεροβασίλη ήθελε να πάρει κάτι για τα παιδιά της αλλά ήταν τόσο φορτωμένο το πρόγραμμα που δεν πρόλαβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη Νέα Υόρκη - Τι έκανε μόλις αντιλήφθηκε την τηλεοπτική κάμερα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight