Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάγος στις σχέσεις Σαμαρά - Μεϊμαράκη - Τρεις φορές τους φώναξαν να... χαιρετηθούν αλλά το απέφυγαν χωρίς τρόπο!

Πάγος στις σχέσεις Σαμαρά - Μεϊμαράκη - ...

Με αφορμή το μπέρδεμα με την υποψηφιότητα Γεωργιάδη

Ούτε οι... μεσάζοντες δεν μπόρεσαν να σπάσουν σήμερα τον ...πάγο στις σχέσεις Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το περιστατικό στη Βουλή  κατα την προσέλευση για την ορκομωσία των 300 είναι το πλεον χαρακτηριστικό για τις σχέσεις των δυο κορυφαίων στελεχών και ... προέδρων της Νέας Δημοκρατίας μετά το χθεσινό μπέρδεμα με την αποδοχή ή οχι από την ΚΕΦΕ της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και κατευθυνόταν στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή μαζί με τη συνοδεία του.

Ταυτόχρονα, ακριβώς από δίπλα του πέρασε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος με τη δική του συνοδεία. Τον σταμάτησε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και άρχισε να φωνάζει "κύριε πρόεδρε, κύριε πρόεδρε" στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προκειμένου να γυρίσει και να... "αναγκαστεί" να χαιρετίσει τον Αντώνη Σαμαρά. Τον φώναξε τρεις - τέσσερις φορές για να εισπράξει, όμως, την αδιαφορία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος όπως φάνηκε δεν θέλησε να πει ούτε... γεια στον πρώην πρωθυπουργό!

Το γεγονός προκάλεσε ένα ειρωνικό γέλιο του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος και αποχώρησε από το σημείο εμφανώς ενοχλημένος από την στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ενοχλημένος από τον διάδοχό του γιατί θεωρεί ότι κατά την προεκλογική περίοδο δεν υπερασπίστηκε όσο εκείνος θα ήθελε το έργο της κυβέρνησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισαν τα... όργανα στη ΝΔ μετά το "χουνέρι" στον Άδωνη- Κατέθεσε ένσταση- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις