Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τελικοί και απονομές το μεσημέρι στο 7ο Pick Loux Cola - Γεμάτο κόσμο, αγωνιστικό...παλμό, αντίκες και πρωτότυπα event το κέντρο της πόλης- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τελικοί και απονομές το μεσημέρι στο 7ο ...

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Γεμάτο κόσμο είναι από νωρίς το κέντρο της πόλης. Πατρινοί και χιλιάδες επισκέπτες απολαμβάνουν κάτων από τον ήλιο του Οκτωβρίου τη διοργάνωση του Pick Loux Cola που σήμερα ολοκληρώνεται.

Το 7ο Pick Loux Cola βρίσκεται σε εξέλιξη και προσφέρει και φέτος στους διαγωνιζόμενους αλλά και στους πολυάριθμους θεατές (τόσο από την Πάτρα αλλά και τις γύρω περιοχές και ακόμη πιο μακριά) ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση και παράλληλες εκδηλώσεις, ψυχαγωγικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Δείτε φωτογραφίες από την Πάτρα που για δυο μέρες γίνεται ...Μονακό.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για το δεύτερο μεγαλύτερο ετήσιο event της Πάτρας, με πανελλαδικό ενδιαφέρον, μετά το Καρναβάλι, είναι πλούσιο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Το παρόν στο 7ο PICK LOUX COLA δίνουν και φέτος Έλληνες και ξένοι οδηγοί, οι οποίοι ειναι έτοιμοι για ένα «καυτό» διήμερο.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχοντας ως σταθερή της επιδίωξη την αναβάθμιση της διοργάνωσης, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, δίνει κι εφέτος ιδιαίτερη έμφαση στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των θεατών και θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιδείξεις, ακροβατικά με μηχανές και αυτοκίνητα που «κόβουν» την ανάσα, οχήματα αντίκες, και άλλα.

Μεταξύ άλλων στο 7ο P.I.C.K. Λουξ Cola το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά την αγωνιστική Ferrari 458 Challenge, τη μοναδική που υπάρχει στην Ελλάδα, που θα έχει και το ρόλο του safety car (πλοηγός) του αγώνα όπως επίσης και άλλα super cars. Παράλληλα θα απολαύσει «φιγούρες» δρόμου από τους οδηγούς του club «Delta Integrale Hellenic».

Το «Λουξ Cola in action park» λειτουργεί κι εφέτος το διήμερο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πλατείας Γεωργίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια κι άλλες δραστηριότητες.

Στη διάρκεια του διημέρου, αγωνιστικά οχήματα που σε λίγες ημέρες θα πάρουν μέρος στο Ράλι Ακρόπολης αναμένεται να «παρελάσουν» στις πίστες των καρτ, χαρίζοντας ένα υπέροχο θέαμα.

Επίσης, στο 7ο P.I.C.K. Λουξ Cola για 1η φορά συμμετέχει η ΦΙΛ.Π.Α. μέσω της οποίας οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν εντυπωσιακά οχήματα- αντίκες και το κέντρο της Πάτρας θα γεμίσει εικόνες μιας άλλης εποχής.

Πιστοί στην παράδοση, οι Αποστόλης και Γιάννης Παπαλεξόπουλος της ομάδας «Frenzy drift team» θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό Drift Show.

Από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία ενώ ιδιαίτερο τόνο θα δώσουν τα μονοθέσια οχήματα- Formula των Πανεπιστημίων Πατρών, Θεσσαλίας καθώς και του ΤΕΙ Πειραιά.

Κι επειδή η αδρεναλίνη είναι γένους θηλυκού δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Formula Gloria.

Να σημειωθεί, πως στο 7ο P.I.C.K. Λουξ COLA οι διοργανωτές εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ», η οποία θα παρουσιάσει έκθεση φωτογραφίας με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις προηγούμενες διοργανώσεις του P.I.C.K.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι οι επισκέπτες θα φτάσουν τους 40.000!

Όπως κάθε χρόνο οι αγώνες θα προβληθούν ταυτόχρονα, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και μέσω του Web TV του www.Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι για συνδρομητές Forthnet / NOVA. Παράλληλα, οι αγώνες θα μεταδοθούν το ίδιο βράδυ σε επανάληψη από το Novasports 4 στις 20:00.

*πρώτη ενημέρωση 3/10/2015- 8.38πμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports