Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αλισσός: Ζωγράφισαν τον τσιμεντένιο τοίχο του αγωγού της ΒΙΠΕ – ΦΩΤΟ

Κάτω Αλισσός: Ζωγράφισαν τον τσιμεντένιο...

«Πάντα θέλουμε καθαρό περιβάλλον»

Τον τσιμεντένιο τοίχο που ουσιαστικά αποτελεί το κουβούκλιο που φιλοξενεί τον αγωγό της ΒΙΠΕ, που καταλήγει στην παραλία του Κάτω Αλισσού, έβαψαν εθελοντές από την περιοχή. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης:

«… ο αγωγός έχει ξεκινήσει από την βιομηχανική περιοχή όταν φτιάχτηκε αυτό το κουβούκλιο και ήρθε ο Αγωγός πριν 25 χρόνια περίπου από ότι έμαθα με μικρές αντιδράσεις από τους κατοίκους. Παρ όλες τις μεγάλες υποσχέσεις από την ΒΙΠΕ τότε για διαμόρφωση χώρου γήπεδα τένις κλπ βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε.

Η περιοχή μας μετά από αυτή την εγκατάσταση του κουβούκλιου δυσφημίστικε και ιδιαίτερα η θάλασσα μας. με Αγώνες όμως δράσεις την τελευταία δεκαετία από το σύλλογο μας η θάλασσα μας πάλι έγινε καθαρή και η παραλία μας έγινε παραλία εκδηλώσεων κεφιού και χορών ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Και γενικότερα το χωριό μας σημείο θετικών αναφορών με τις κατά καιρούς ωραίες εκδηλώσεις. Έτσι και σήμερα κάναμε παρέμβαση με τις ζωγραφιές μας σε αυτό το άχαρο κουβούκλιο με ωραία χρώματα όμορφες εικόνες και γράφοντας πάντα θέλουμε καθαρό περιβάλλον.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις