Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Βασιλάκη – Δείτε φωτογραφίες από τα ταξίδια του

Πάτρα: Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Παναγιώτ...
Βγενόπουλος Φάνης

Όλα τα έσοδα από την έκθεση φωτογραφίας θα διατεθούν για τους πρόσφυγες

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τον τραγικό θάνατο του 30χρονου Πατρινού Παναγιώτη Βασιλάκη, σε τροχαίο στην Ουκρανία, και η οικογένειά του θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, διοργανώνει έκθεση τις φωτογραφίες του Παναγιώτη από τα ταξίδια του. Όλα τα έσοδα από την έκθεση θα διατεθούν  στη ΜΚΟ «Αγκαλιά» για τη στήριξη των προσφύγων στη Λέσβο.

Μιλώντας στο thebest.gr, εκ μέρους της οικογένειας, η αδελφή του Μαρία Βασιλάκη, σημειώνει ότι σκοπός της έκθεσης με τις φωτογραφίες του Παναγιώτη είναι «να ξαναθυμηθούμε τον Παναγιώτη και να τον γνωρίσουν μέσα από τις φωτογραφίες του όσοι δεν τον ξέρουν».

Η απόφαση για τη διοργάνωση της έκθεσης, όπως λέει η Μαρία Βασιλάκη, ελήφθη όταν βρήκε περί τις 50 χιλιάδες φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο αδελφός της από τα ταξίδια του το διάστημα από το 2006 έως και το 2011, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Φωτογραφίες από την Αλγερία, την Τυνησία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και κυρίως από τα Βαλκάνια που τόσο αγαπούσε και στα οποία είχε ζήσει.

Όσο για τον φιλανθρωπικό σκοπό της έκθεσης, όπως εξηγεί η Μαρία Βασιλάκη: «Ο Παναγιώτης όσο ζούσε μοιραζόταν τις εμπειρίες του από τα ταξίδια και είχε πάντα την τάση να βοηθά τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να δώσουμε τα έσοδα από την έκθεση για τους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι και αυτοί ταξιδευτές».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του Παναγιώτη Βασιλάκη, τις οποίες μας παραχώρησε η αδελφή του και οι οποίες θα εκτεθούν το Σάββατο 3 ως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 από τις 12 μ.μ. στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ, Κολοκοτρώνη 65 στην Πάτρα.

Tο Σάββατο το βράδυ διοργανώνεται στο χώρο της έκθεσης πάρτι σε balkan ήχους από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο (cj turtle)

Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφιών θα διατεθούν στη ΜΚΟ “Αγκαλιά” στην οποία μπορείτε, επίσης, να καταθέσετε απευθείας χρήματα για την ενίσχυσή τους με την ένδειξη “PANVAS”, στο λογαριασμό:
ΜΚΟ «Αγκαλιά»
Alpha Bank
IBAN: GR5401405990599002101026620
BIC-Swift Code: CRBAGRAA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις