Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα καρτ επιμένουν στην Κατερίνα Στικούδη, δείτε την ξανά το σαββατόβραδο στην πλατεία Γεωργίου

Τα καρτ επιμένουν στην Κατερίνα Στικούδη...

Με “ένα της φιλί”

Ωραίες γυναίκες και υψηλές ταχύτητες πάνε παραδοσιακά μαζί, οπότε το το 7ο Pick Loux Cola, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη αυτό το σαββατοκύριακο στην καρδιά της Πάτρας επιμένει στην εκρηκτική παρουσία της Κατερίνας Στικούδη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και μοντέλο ξανάρχεται, αφού και στην περσινή διοργάνωση είχε ξεσηκώσει το πλήθος στην πλατεία Γεωργίου με τα ποπ χιτ και τις καυτές της καμπύλες.

Το ραντεβού έχει δοθεί για το σαββατόβραδο 3/10 στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου μαζί με τους Master Tempo Fit, γνωστό r&b συγκρότημα. H Κατερίνα Στικούδη φέτος έχει να «ανταγωνιστεί»  σε εντυπώσεις, πέραν της καθιερωμένης θορυβώδους κούρσας  που μετατρέπει την πόλη σε πίστα για καρτ, την αγωνιστική Ferrari 458 Challenge, τη μοναδική  στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει safety car (πλοηγό) του αγώνα όπως επίσης και άλλα super cars. Επίσης, ακροβατικά, φιγούρες δρόμου, αντίκες, φωτογραφίες, παιχνίδια. Η 30χρονη Θεσσαλονικιά, πρώην Μις Ελλας και αθλήτρια κολύμβησης,  ξεκίνησε να τραγουδάει σε clubs  το 2009, ενώ την τελευταία τριετία εμφανιζόταν και σε μεγάλε ς αθηναικές πίστες με τον πατρινό Νίκο Οικονομόπουλο,με Πάνο Καλλίδη και Ηλία Βρεττό κ.α.  Γνωστά προσωπικά της χιτ ειναι τα «Με ένα σου φιλί» και «Σ’ένα όνειρο» αλλά ερμηνεύει και επιτυχίες των Nevma, του Stan κ.α. Συνήθως  βέβαια σκαναδαλίζει με τα «άπιαστα» σωματικά της προσόντα και τις καυτές της πόζες στα περιοδικά αλλά αρέσει πολύ και για  την κοριτσίστικη ενέργεια και ζωντάνια της. Επιπλέον, είναι νωπή ακόμα η μνήμη της εικόνας της ως αισθησιακή λάτιν χορεύτρια στο “Dancing With The Stars”…

*Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, είναι η ΛΟΥΞ COLA, χορηγοί είναι επίσης η EKO RACING και η MED FRIGO, χορηγός εκκίνησης η ELITE. Οι εταιρείες S/M AΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε., οι ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ και η AVIS θα εμφανίζονται στις πίστες των αγώνων, ενώ η INTERAMERICAN που είναι υποστηρικτής θα παραχωρήσει και ένα από τα ασθενοφόρα της για την κάλυψη των αναγκών των αγώνων.

Διοργανωτές του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (ΑΟΠ), συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων ενώ τέλος αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

(Οι φωτο ειναι από την αντίστοιχη περσινή συναυλία)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight